Meddig vérzik az ember a szüzesség elvesztése után?
Figyelt kérdés
2010. júl. 29. 12:35
12/15 anonim válasza:
azért mert most a 12-13 éveseknek a szex a divat! és már 11 évesen kitagatott gyökér senki aki még szűz! EZ a mai fiatalság! Elszomorító a helyzet:(
13/15 anonim válasza:
Bizony, aztán az "igazi", ha lesz egyáltalán, győzzön majd szentségelni, hogy előbb kellett malackodni, aztán megérni arra is, hogy tényleg az emberét találja meg. És nem bonyolult, később be is látják az igazságát mind, még úgy is tesznek, mintha mindig is így gondolták volna. Most meg megy a harc az egyszerű tények ellen...
14/15 anonim válasza:
ez mindekinél változó!nekem csak pár csep vér volt,de utána elég nehezen tudtam leülni:/
15/15 anonim válasza:
Én nem véreztem , pedig fiatal voltam 15 éves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!