Mostanában hány évesen szokták a lányok elveszíteni a szüzességüket?
"Drága barátom (4:56 -os kám)....abból ki indulva h már ne is haragudj h ezt mondom de hozzám képest egy kis nulla vagy, mind korban mind tapasztalatban...Az ország helyzetét pedig nem csak erre a témára értettem...hanem az egész szexuális kultúránkra....amiben pedig igencsak az alján járunk a dolgoknak. Ami a nagyképűségemet illeti te még egy gondolat se voltál amikor én már 23-25 éve ezzel foglalkoztam. És még egyszer elnézést ,hogy így beszéltem veled. Csak reménykedni fogok, hogy meg fogsz "
változni...."
Nem nekem irtad , de nem értem , neked az a bajod , hogy 15 évesen nem éltél szexuális életet ?
Szerintem a szex az egy nagyon jó dolog , én is 15 éves vagyok rendszeresen (barátnömmel) élek szexuális életet. Itt nem azzal van a baj , hogy a fiatalok , hamar kezdik , mert régen is ilyenkor ment csak akkor a média nem nyomta fel . És a legnagyobb baj az az , hogy a szülők védik töle a gyereket ! Igyis - úgyis belefognak kezdeni csak TUDATLANUL - és ezért van az ,hogy a sok 13-17 éves lányok - fiuknál becsúszik egy gyerek . Tehát ahelyett , hogy betegesen véditek a gyerektöl inkább tanitsátok meg ( biologiai részét). Hameg ugydöntöttél , hogy véded töle a gyereked sok szerencsét , akkor zárd el a TV-töl , Internettöl , Illetve a szociális élettöl , mert már a Buszon, Villamoson , Plakátokon is szexuális tartalmu reklám van , illetve már a 10 éves gyerekek szájábol ömlik a szenny + szexről szoló dolgok amit hiányosan de tudnak a TV..internet...mástól !
Nem jobb , hogyha a gyereked ugy él szexuális életet , hogy te tudsz róla , illetve tudod , hogy biztonságosan nem felelötlenül ? -Nekem 14 éves koromban anyukám vett egy csomag óvszert , 3 hónapig nem használtam , de utánna igen .
Ezen kéne elgondolkozni és nem azon , hogy mien felelötlenek , hogy 13-16 TI Kedves "felnőttek" vagytok a felelötlenek !
Most majd jön a szidás az idösebbektöl , de szerintem baromira igazam van .
07:47
azt hittem, csak én gondolkodok így az egész országban, de rájöttem hogy van még valaki :D Ennek örülök, adtam rá egy zöldkezet! :) Nálad a pont!
07-26 07:47
Nagyon igazad van ebben hogy a szülök nem figylenek a gyerekere mert a párom meg én azért nem feküdtünk le mert ő nem tudott semmit majdnemcsak hogy mi történhet vele de megbeszéltük nem történt semmi és a szülei azt hiszik hogy Ő még KISLÁNY de nem az érett 14 éves lány és elég ciki hogy a szülök ijen téren nem tályékoztatják a gyerekeiket mert én 12-13 évesen "fel kell világositani a gyereket és venni neki egy csomag ovszert hogy hordjón magával egyett buliba meg ijen helyekre.Én kaptam ovszert a szüleimtól és nem szorakoztam vele ha kell eljön az idő tudjak védekezni a nemkivánt gyerek ellen.
Egyet értek veled:)
hé utolsó, tanulj már meg helyesen írni!!
és parasztkám, hogy egyezteted össze azt a két dolgot, hogy:
"a legnagyobb baj az az , hogy a szülők védik töle a gyereket ! Igyis - úgyis belefognak kezdeni csak TUDATLANUL"
és
"Hameg ugydöntöttél , hogy véded töle a gyereked sok szerencsét , akkor zárd el a TV-töl , Internettöl , Illetve a szociális élettöl , mert már a Buszon, Villamoson , Plakátokon is szexuális tartalmu reklám van , illetve már a 10 éves gyerekek szájábol ömlik a szenny + szexről szoló dolgok amit hiányosan de tudnak a TV..internet...mástól !"
nekem az anyám soha semmi ilyet nem mondott, mégis mindent tudtam 12-13 éves koromra, az internetről, a TV-ből, mástól.
egyébként meg baromira nincs igazad. csak sajnálni tudom a barátnődet!!
és egyébként is, ha már így benne vagy a dologban, legalább annyira legyél férfi, hogy ne kend másra a felelősséget!!! amit te csinálsz, az csakis a te hibád.
16/L
nemtom mikori 16:22-nek.
ha épp ennyire érett vagy és bölcs miért teszed az eszed gyakori kérdéseken a 'tudásoddal' és kötsz bele 15 évesekbe akiknek most alakul a véleményük és a meglátásuk ami az életet illeti?
csak egy tanács, nagyokos, menjél ki az utcára, ha nagyon akarod verni a melled a sok eszeddel, s orditsad ott a véleményeid, ne oktassad mások gyerekét.
szép napot neked.
nah hellosziia^^ hozzászólok én is :D
tehát,mostanában a lányok 12-13 évesen szokták elveszíteni.vagy "szerelemből" vagy egyéjszakás kalandból..jah és ettől ők azt hiszik h menők lesznek :)
a szülőknek tényleg felkéne világosítani jobban a 12éveseket,mert csak a tv-ből,internetből és újságokból lehet tudni a dolgokat,de azért mégiscsak jobb lenne h ha ők is felvilágosítanák a porontyokat.mert iskolában se teszik meg.
azt nem értem h miért kell cikizni azt aki még szűz? van h 13 éves lányt cikiznek mert még nem volt pasival..kicsit szánalmasak a mai fiatalok.de h ha szerelemből volt az első alkalom,és még mindig együtt vagy a pároddal az jó,de kevés az olyan ember sajnos:/
az meg a másik amikor azért cseszegetnek vkit mert még pasija se volt.most ehhez kinek mi köze? szánalmasok a mai fiatalok..-.-"
és mellesleg én 17 éves vagyok,és még szűz.már rég ciki vagyok de lekakilom mert én dolgom h kivel fogom elveszíteni :D
nah csak ennyit akartam ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!