Szerintetek mikor kell egy pasinak elveszíteni a szüzeségét?
Figyelt kérdés
És lécci ne mondjon senki olyat hogy mikor megtalálta az igazit meg ... 15/F2010. júl. 22. 18:23
22/34 A kérdező kommentje:
éss meg adnál valami msn-címet vagy myvip vagy valami elérhetőséget ???? :)
2010. júl. 22. 18:48
23/34 anonim válasza:
istenem, de szánalom.. itt ribanckodik a buta pics@
24/34 anonim válasza:
Lol még egy hülye aki meg akar felelni másoknak. Szard má' le! Amikor akarod, és jónak tartod.
26/34 A kérdező kommentje:
haaa a 19:44 -es nek tetszik a felvetése :D
komolyan csipázlak :D
2010. júl. 22. 20:31
27/34 anonim válasza:
szerintem pasik 14től 18ig nincsenek elkésve:)
28/34 anonim válasza:
Ez a te érettségedtől és baráti viszonyaidtól függ , énis 15 éves vagyok már 1 éve megvolt az első , nekem teljesen jó volt . De te tudod , ha van barátnöd ne györcsölj rajta , hogy ittvan-e az ideje , mert ti tudjátok .
29/34 anonim válasza:
Akkor van itt az ideje mikor jön egy lány akit szeretsz, Ő is szeret és mindketten akarjátok! Egyik jóbarátom 27 évesen vesztette el a barátnőmmel és lett 2-3 évre rá közös fiúk is. 15 évesen abszolút nem vagy elkésve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!