Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hívő csajok ti masztiztok?

Hívő csajok ti masztiztok?

Figyelt kérdés
2010. júl. 20. 19:49
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
33%

Szerintem persze, max. titkolják.

Meg attól, hogy hívő még nem apáca.

Még lehet a papok is magukhoz nyúlnak néha:-))

Meg isten ezért teremtette így a dolgokat, hogy szaporodjá állat:-))Meg a füvet is azért teremtette, hogy szívjad, mert jó:-))

2010. júl. 21. 12:26
 12/24 anonim válasza:
52%

Keresztyény lány vagyok és nem szoktam masztizni.Régen probléma volt de a barátom segített leküzdeni ezt is. Igaz elrontottunk egy két dolgot de Isten megbocsát és segít minket tovább.

Kedves 15 éves lány abban igazad van,hogy Isten mindent megbocsát de ezzel nem kell vissza is élni.

Meg az előttem szólókhoz annyit,hogy mi miért ne nézhetnénk meg a párkapcsolatok,randizás,szüzesség topicokat?

Sajnos a nagy többség inkább masztizik mint,hogy legalább egyszer egy nap fogat mosna többet érne vele!

2010. júl. 21. 16:53
 13/24 anonim válasza:
valamiben igazad van de én nem vagyoklány... 14 vok és van barátnöm :D neki is megvan 1 héten min 3x:D nem zavar...am nemtom feltünt-e de a mai lányok fele ninfomániás:D én emg nem elék visza semmivel:D
2010. júl. 21. 23:42
 14/24 anonim válasza:
én megs evagyok keresztelve ;) és masztizok.. ja ez olyan alap? bocs. :D csak a hívőknél fura ha masztiznak?
2010. júl. 22. 14:44
 15/24 anonim ***** válasza:
40%

Van egy 7éves sógorom, nem lány ugyan, na ő most fedezi fel, hogy jó húzkodni, egyik nap rászoltam, hogy ezt majd az ágyban takaró alatt, ne a nappaliban túrkáljon a gatyában.

Az apósom pedig: még akkor se.

Na Ő kőkatólikus.

A sógornőm felvilágosítás otthon: vigyázz a férfiakkal, védekezz. és a házasságig várj. Miért, mi ellen, mire? ez nekem homály... Sem maszti sem semmi, mert az erkölcstelen...

2010. júl. 22. 18:34
 16/24 anonim ***** válasza:

vigyázz, a férfiakkal,, védekkezz, várj...ez olyan vvv dolog.

VVV. női biblia.

2010. júl. 24. 17:08
 17/24 anonim ***** válasza:
persze ha vár, akkor minek is védekezni..
2010. júl. 24. 17:09
 18/24 anonim ***** válasza:
igaz én nem tartom a vallást, de a barátom elmodta, hogy nekik annak idején mit mondtak erről (p sem hívő egyébként, szokott is maszturbálni): azt mondta a pap, hogy Isten örül neki, amikor szeretkező házaspárt lát, és "megjutalmazza" őket az orgazmussal. Egyébként van egy ilyen mondás, hogy ha Isten nem akarná, hogy maszturbáljunk, rövidebb karokat teremtett volna nekünk:D
2010. júl. 24. 19:55
 19/24 anonim ***** válasza:
Én nem vagyok csaj, de ennek semmi köze hozzá szerintem. legalábbis én katolikus vagyok, és ki szoktam verni
2010. júl. 24. 22:39
 20/24 anonim válasza:

nem kéne így lehordani a keresztényeket édes drágáim...

ez szánalmas.:) nemtudtok semmit rólunk és így offoltok.attól mert hiszünk nem külön szekta vagyunk.ugyanugy csinálunk mindent... a pünködieket kivéve.

jééé lady gaga is keresztény.avgy paris hilton. :)

2010. júl. 25. 01:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!