Lányok hány évesen vesztettétek el a szüzességeteket? És Fiúk, ti? Hány évesen masztiztatok elöször Fiúk/Lányok?
Figyelt kérdés
2010. júl. 18. 21:06
41/43 anonim válasza:
14 évesen vesztettem el, illetve vesztettük el, ő 15 volt.
Mindketten akartuk, és éreztük, hogy egymásnak vagyunk teremtve, jelenleg már jegyesek vagyunk s ha minden jól megy jövöbe jön az esküvő is.:)
Maszti...hát nállam akkor kezdődött amikor előszőr megláttam 13 és fél évesen, mert csak őr tudtam gondolni, nálla, meg ha nem tévedek, úgy 11 évesen.:)
23L és ő 24F
43/43 anonim válasza:
szüzesség 16 maszti 7 azt hittem csak én csinálom és ilyen "titkosnak" tűnt xddd igazából nem tudtam mit csinálok csak egyszer fürdésnél elkezdtem piszkálni és erre rádöbentem,oszoáááá há ez nem is rosz XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!