Hogyan érdemes átszakítani egy szűz lány szűzhártyáját?
Figyelt kérdés
Van rá technika, hogy hogy fáj legkevésbé? Egy hirtelen mozdulattal, vagy hosszan nyújtva húzni-nyúzni? A barátnőm nagyon érzékeny néha, még ujjazni is nehéz2008. nov. 17. 15:58
1/6 anonim válasza:
akkor ne ujjazd...sztem mindenkinek másképp jó..én azért nem örültem volna egy hirtelen mozdulatnak..inkább lassan , óvatosan
3/6 anonim válasza:
sztem a péniszeddel csináld és lassan!
4/6 anonim válasza:
Szerény véleményem szerint nem is biztos, hogy megérzi a kedves fehérnép, legalábbis régi emlékeim ezt súgják, amikor még fiatalka voltam...
Mindenképpen legyen gyöngéd és kíméletes az úr
-Sallay Doktor úr
5/6 anonim válasza:
Izgasd fel a lányt, hogy jó nedves legyen, aztán azzal a bizonyos dologgal széép lassan :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!