Zavarna ha életetek első barátnőjével arra kerül a sor, és kiderül hogy nem szűz?
Figyelt kérdés
Engem igen.2010. júl. 17. 20:41
11/15 anonim válasza:
utolsónak irtam,h ja
utolsó előtti előttinek vagy kinek, annak meg,h van már bogyó is és úgy beleélvezhet:D
12/15 anonim válasza:
engem nem az zavarna,hogy hány f@sz járt bnenne(mert először elküldeném nőgyógyászhoz meg HIV tesztre XD) hanem az, hogy nem mondott igazat...még ha nem is jelentette ki, hogy én még szűz vagyok..átvertnek érezném magam
13/15 anonim válasza:
1 hete jöttem össze életem első b.nőjével...nemszűz és nemzavar. :)
15/15 anonim válasza:
más fas*zán élvezkedett és te lehet kevés leszel az előzöhöz képest:Bmivan ha az ővére jobban felizgult ahogy beléhatolt stb:B hát ja:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!