Nem ciki az hogy lassan 18 vagyok (félév) és még szűz vagyok? A fiuk részéről gáz ha egy lány 18 évesen még szűz?
De hogy gáz,számomra érték lenne 1 nőnél és mindíg is az volt.A mai fiataloknál nem érték,mert semmit nem értékelnek az életben ezért mondják azt,hogy gáz!!!!
(34-éves srác)
Nem ciki, még én is szűz vagyok, de remélem nem sokáig:)
Én örülnék ha találnék szűz lányt.
20f
szia!
egyáltalán ne érezd cikinek!
én 19 múltam mikor elvesztettem a szüzességem.
nem maradtál le eddig sem semmiről. és azért ne akard elveszíteni mert sok 15-16 éves már nem szűz. annak add majd oda magad akit igazán szeretsz majd! :)
a szüzesség nem verseny kérdése! :)
*annak add majd oda magad akit igazán szeretsz. (itt egy -majd :$)
20/l
20:15-ös
bocsi, de nem értek veled egyet, abban, hogy a mai fiataloknak nem érték. Léci ne általánosíts, én 18 éves srác vagyok, és nekem igenis jó érzés, hogy a barátnőm 19 évesen még szűz, és nem adja oda magát, 2 hónap után, hanem még várat. Szóval a kérdezőnek annyit, hogy ne zavarjon, szerintem becsülendő ha valaki 18 évesen nem partyp.icsa, akit körbeadnak.
Nem gáz, én még mindig az vagyok. És nagyon becsülöm azokat a lányokat, akik nem adják oda magukat minden jött-mentnek, véleményem szerint a szüzesség egy nagy kincs - én csak annak fogom odaadni, aki meg is érdemli.
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!