Rövid, de bonyolult sztori, amit csak hosszan tudok leírni, és már most nem értem?
Kavartunk (csak csók) egy volt osztálytársammal egy bulin (most érettségiztünk, szóval csak egy pár napja volt osztálytárs, ha ez számít :D). Nekem ennyi elég is lett volna, nem vártam el semmi olyat, hogy hívjon randizni, tisztában voltam vele, hogy csak ez csak egyszeri dolog.(Ráadásul kiderült idő közben, hogy van egy fogjuk rá barátnője, igazából semmit nem akar tőle)De ő olyanokat mondott, hogy már régóta össze akart jönni velem, meg hogy hova menjünk majd kajálni,amikor randira hív, meg ilyenek. Nyilván megmondtam, hogy ezt majd józanon megkérdezheti, meg miután szakított azzal a lánnyal. Ezeket nem kellett azért mondania, hogy csókolózzak vele, már azután beszélt ezekről.Egész este és reggel, amikor mentünk haza, nagyon figyelmes volt (vett nekem vizet, nehogy túl sok legyen az alkohol, megfogta a térdem, amikor leültünk, adott egy-egy puszit az arcomra, szóval úgy viselkedett, mintha egy kezdődő kapcsolatban lennénk). Ezek mellett nagyon jól el is beszélgettünk úgy a világ nagy dolgairól.
Gondoltam, ha majd kiszáll belőle az alkohol, akkor megbánja az összes ígéretét és nem beszélünk. De nem, írt, hogy rendben hazaértem-e, elkezdtünk ismerkedni. Megbeszéltük, hogy találkozunk. Végül lemondta, egy közbejött programra hivatkozva, de rögtön meg is beszéltünk másik időpontot. Majd a találkozó előtti este leírt egy olyat, hogy mégse akar velem találkozni, mert még végig kell gondolja ezt az egészet. Én úgy voltam vele, hogy oké, ez a világ legelcsépeltebb lerázós dumája, és amúgy is pont erre számítottam előbb-utóbb. Annyit írtam neki, hogy legalább ne nézzen teljesen hülyének, mindketten tudjuk, hogy nem fog gondolkodni. Erre jöttek a részeg üzenetek, hogy nem úgy érti, csak még nem tudott személyesen szakítani azzal a csajjal, így nem akart engem megint olyan szituba hozni, hogy egy kapcsolatban lévő pasival találkozom. Meg hogy nem akar kihasználni, megbántani sem,nem akarja, hogy azt higgyem, hogy csak meg akar húzni, rendesen akarja csinálni, stb. Ezekre nem válaszoltam, mert most egy részeg embernek minek :D. Reggel is írt, hogy átgondolta, tényleg rendesen akarja velem csinálni, találkozzunk ma, beszéljük meg. Átmentem hozzá. Elég másnapos volt, csak feküdt a kanapén, próbált velem beszélgetni, de annyira nem volt a toppon. Ez már önmagába elég gáz volt, de aztán meg rájött, hogy neki igazából találkozni kell egy haverjával, szóval akár indulhatunk is együtt a buszhoz. Mindezt húsz perc ott-tartózkodás után. Semmit nem beszéltünk meg, egymáshoz sem értünk. Most itt tartunk.
Annyit tudok még elmondani a srácról, hogy nehezen viseli a kötöttségeket.
Nem akarok naiv, butus lenni, ezért is álltam úgy az egészhez, hogy előbb-utóbb úgyis visszatáncolt. De azért, mert csak szórakozni akart? Akkor minek írta meg mondta azokat, amiket? Annyira ismer, hogy nem fogom hagyni, hogy csak kihasználjon, akármit mond. Ráadásul a haverjai, akik láttak minket együtt, azt mondták, még egy lánnyal sem látták ilyen figyelmesen viselkedni, még a barátnői közül sem.
Szerintetek akar tőlem valamit, vagy egyáltalán mi ez az egész?
Az egy dolog, hogy miket mond (pontosabban ígérget), ha közben totál az ellentettjét cselekszi. Te pedig igenis beleélted már magad, erre tökéletes példák a magyarázkodások: "még egy lánnyal sem látták ilyen figyelmesen viselkedni, még a barátnői közül sem".
Ha tényleg akarna tőled valami komolyat nem ilyen félvállról venné. Persze mind tudjuk, hogy úgyis aláfekszel abban a reményben, hogy "te majd megváltoztatod" szóval úgyis kár minden szóért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!