Fiúkhoz szól a kérdés. Van olyan, hogy egy nőt megnéztek és kész? Nem akartok tőle semmit, attól, hogy tetszik nektek? Főleg, ha a lány 4-5 évvel idősebb, nem is mernek úgy a fiúk bepróbálkozni? 23L
Figyelt kérdés
2015. máj. 13. 11:43
1/17 anonim válasza:
Van. Egy-két plázacica jól néz ki, de bottal sem piszkálnám.
2/17 anonim válasza:
Hát ha jól nézel ki biztos megnézlek, de nem próbálkoznák mert a lányok általában az idősebb pasikat szeretik.
Akit már megnézek, annál már fenn áll más is.
3/17 anonim válasza:
Ha minden nővel kapcsolatot akartam volna akit megnéztem. Most hatalmas káószban lennék, és nem tudnám eldönteni melyik nap, melyikkel találkozzak. :D
4/17 anonim válasza:
Minden nőt megnézünk, és aki kicsit is tetszik szeretnénk is tőle valamit. :$
De mégsem teszünk semmit, mert akkor szinte minden nő után rohangálnánk. Még ha nagyon tetszik sem teszünk semmit, mert már mi is félnünk kezdeményezni. Tisztelet a kivételnek!
22/egy kivétel
5/17 anonim válasza:
Nálam ilyen nincs. Én minden nővel kikezdek, akit megnézek.
6/17 anonim válasza:
Persze, nap mint nap. Sok olyan van aki csak messziről szép. Ha olyan akkor bepróbálkozok nála ahogy te fogalmaztad. De én úgy látom ez sok férfinél problémát jelent.
8/17 anonim válasza:
Persze, hogy van ilyen, attól, hogy valaki tetszik, vagy szerintem jól néz ki az még semmit nem jelent, csak ezért nem próbálkoznék nála.
9/17 anonim válasza:
Elég sok nőt megnézek naponta..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!