Miért csalnak a netes társkeresők?
Figyelt kérdés
Egyik azt írja a főoldalon hogy 1 millió "társkeresője" van. Belépve és rákeresve mindenkire már csak 85 ezret ad. Na most ha ebből levonjuk a nem aktívakat, kamu oldalakat, csalókat, nőcsábászokat mennyi lehet a valódi? 5000? És benne van a top 3 társkeresőben. Brutál...2015. máj. 13. 08:50
1/6 anonim válasza:
" Eddigi összes társkereső:
2.656.477
Aktív társkeresők: 266.993
Visszatérő társkeresők: 76.601
Társkeresők belépve: 1.361
Tegnap elküldött üzenetek: 52.180 "
Ezek elég valósnak néznek ki. Oldalt nem mondok, nem reklámozok.
2/6 anonim válasza:
Valami beetető szöveg kell hogy regisztráljanak az emberkék ...
3/6 anonim válasza:
nem a regisztráció a lényeg hanem a pénz mögötte...
és ez a marketing szöveg...
én 3 társkereső oldalra regisztráltam, fizettem vip tagságot, hogy tudjam használni az oldalt, mert pl az üzenet küldés is fizetős...hát van akinek elvileg bejött...nekem egyáltalán nem...lehet nem a megfelelő lányoknak írtam vagy rosszul fogalmaztam meg a leveleket...
22F
4/6 anonim válasza:
Olyanról is hallottam, hogy az üzenet olvasása is fizetős. Így hiába fizetsz be üzenetírásra, ha a másik szerencsétlen nem tudja megnyitni, mert free játékos.:D
5/6 A kérdező kommentje:
Nekem sem jöttek be, pedig már vagy 5-ön is próbálkoztam előfizetéssel is. 30+F
2015. máj. 13. 09:17
6/6 anonim válasza:
Nekem az a kedvencem amikor jön az értesítés hogy xy megnézte a profilom, xy-nak tetszem, sőt még olyan jelzés is jön hogy xy szeretne velem beszélgetni. Na most az a bökkenő hogy az üzengetős rész ingyenes tehát akarna tényleg rámirna és nem ez a szöveg jönne hogy szeretne beszélgetni hanem írna, a másik bökkenő hogy megnézzem ki nézett meg vagy kinek tetszek azért meg fizetni kéne, tehát csalás... Másik társkeresőn is hasonló volt képet se tettem fel, adatokat se töltöttem ki de már egyből vagy 5-en megnézték a profilom meg tetszettem nekik stb, nagyon gáz amit művelnek na.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!