észrevette már valaki, hogy az azonos csillagjegyben született emberekhez jobban vonzódik?
Még nem is találkoztam szűz csillagjegyű férfivel :)
nekem csak "vizes" ismerőseim vannak, de igaz, hogy egy bika most nagyon bejön, akivel állítólag passzolok is :P
én azt vettem észre annyi köze van a csillagjegynek a valósághoz mintha én jósolnék valamit részegen,és valahogy így is írják őket
én tökéletes ellentéte vagyok a csillagjegyemnek
Skorpió lányok?
Egyet ismertem,nagy picsusz volt,szóval nem.
Akármennyire is azt mondjátok 100% hülyeség, valami alapja van. Még ha nem is sok. Az összes jóslás, meg horoszkópos dolog hülyeség lehet, azzal a kivétellel, hogy ha belegondoltok, szerintetek nincs különbség aközött aki mondjuk a tél vagy a nyári napfordulón született?
Az első pár hónapja egy újszülöttnek azért elég fontos dolog, és nem mindegy, hogy a napfényből mennyit kapsz egy nap, meg hogy áll be a szervezeted az éjszakára/nappalra. Arról nem is beszélve, hogy a táj is sokkal élénkebb nyáron. Nem azt mondom, hogy élet-halál kérdése dolgokban befolyásolnak ezek, de egy nagyon pici hatása mégiscsak van, ami később megmutatkozhat a személyiségben.
Én Ikrek vagyok, és azt írják, hogy a Mérleg, Vízöntő vagy Nyilas illik hozzám, utólag belegondolva van alapja, tényleg ilyen csillagjegyű férfiakkal jöttem ki a legjobban eddig. Ikrek férfival még nem hozott össze a sors, arról még nem tudok nyilatkozni. A lényeg, hogy tényleg nem döntő tényező a csillagjegy, de én hiszek benne valamennyire (vállalva, hogy nagyon sokan hülyének néznek miatta).
23/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!