Mi a baj az alacsny lányokkal? És nekik mi bajuk magukkal?
Figyelt kérdés
Férfi vagyok, szerintem a legjobb nők az alacsonyak. Általában sokkal csinosabbak a többi lánynál, aranyosak, imádnivalók. Inkább büszkének kéne lenniük magukra :)2015. máj. 12. 22:48
11/14 anonim válasza:
Igen, valóban ez a legfontosabb adat egy nőről, hogy milyen magas, a többi már nem is számít, ez alapján simán el lehet dönteni, hogy szexi és intelligens e vagy sem...
12/14 A kérdező kommentje:
Én 178 vagyok, de még fiatal (növésben).
És egy szóval se bántottam a magas lányokat.
2015. máj. 12. 23:31
13/14 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó válaszoló, pont ezért nem kéne a alacsony méretet szidni.
2015. máj. 12. 23:32
14/14 anonim válasza:
Én úgy látom, ebben a kiírásban Te vagy az egyetlen aki a nők magasságával foglalkozik...
Mi férfiak általában kedvelünk egy típust (alacsonyabb, magasabb), de nem utasítjuk el az ellenkezőjét sem, ha a lány csinos, intelligens, kedves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!