Ha egy lány 2-3 havonta egyszer mindig rám ír FB-on csak úgy magától, akkor tetszhetek neki?
kb 2-3 havonta mindig megkeres, h mi újság van velem, mit csinálok, pedig sose voltunk olyan nagy haverságban
ő egy nagyon szép lány, én meg egyáltalán nem vagyok olyan menő kinézetű mint az osztálytársaim, szóval sztem csak szivat, mert am ő egy olyan lány, aki igényli a jobbnál jobb tréfákat vicceket meg h nagydumás legyen vki, meg olyan társaságba is jár, 18-19 évesek közé, akiknek már autójuk van gyorsulásira mennek, meg srácokkal kimegy motorozni autópályára ilyesmik..
én meg csöndes vagyok, szeretek magamban tenni venni, meg nem igénylem a nagy társaságot, van két barátom.. nálunk szoktunk szerelni bütykölni:D am otthon is sokat segítek a szüleimnek, de mégis mindig engem talál meg
érdeklődik h mit csinálok, kivel vagyok, mit tervezek a nyárra meg ilyenek, hát sokat am nem, mert nincs sok pénzem:D de mindig minden érdekli..
szal szerintetek is csak szivat?? én nem tudom elhinni, h egy tökre más életvitelű lány engem akar megismerkedni
Én se hiszem hogy komoly, ha az lenne akkor mindig írna. Aki neked bejön annak nem 2-3 havonta írsz. Egy óvatos próbálkozást épp tehetsz, hogy elhívod valahova lazába (fagyi pl).
Bár ebből meg úgyse derülne ki semmi sztem, a nők jobb pókerarccal rendelkeznek annál.
Szóval felejtős.
Ha meg csak eléállsz hogy "hé csajé bejössz nekem, megyünk mozizni" azzal teszed a legrosszabbat sztem.
Ha kemény srác vagy a meghódításával próbálkozhatsz (a klasszikus értelemben), láttam már olyat hogy 1,5 év ostrom után jöttek össze, pedig reménytelennek tűnt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!