Most akkor szerelmes belém a tanárom? Lehetséges ez?
Tehát amiket eszrevettem:
-próbál szemezni
-egyfolytában ràm mosolyog
-mindig engem néz
De komolyan. Odanézek: engem néz, és még akkor sem veszi le rólam a tekintetét, amikor tudja hogy eszrevettem. Sőt. Még szemezni is próbàl. Most nem reagàlom túl, de mi a franc ez???
Velem és a tanárommal is ez van..
Nyíltan kimondta, hogy engem tart a legértelmesebbnek és a legértelmesebbnek az osztályból, mindig szól, hogy örülne, ha bent maradnék beszélgetni, vagy ilyesmi, hosszan szemezgetünk, de nem hiszem, hogy szeret, sajnos.
Édes istenem! Soha egyikőtök se kezdjen ilyenekkel.
Nem csak a pedofília miatt. A másik egy felnőtt, rengeteg élettapasztalattal, ami nektek nincs. Még ha megpróbálnátok se menne. Másrészt meg beteg.
A tanárokat megértem, elvégre ott az a rengeteg élettel teli fiatal, a legtöbb jó gyerek, rendes. És a lányok hirtelen testileg megérnek. Huh. Azok a kemény idők (ott lent gatya tájékán). A tanárok meg elfelejtik hogy itt gyerekekről van szó, csak mert érett nő külsőtök van.
Nem kell kerülni, de direkt erősíteni se az ilyen kapcsolatot. Tartsátok meg az egészséges tanár/diák viszonyt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!