Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Első találkozásnál már együtta...

Első találkozásnál már együttalvás?

Figyelt kérdés

kb 2 ora ismerettseg utan, mar egyutt aludtunk. az normalis ha nem sexeltunk elso alkalomkor?

A flatmatje is otthon volt, a masik szobaban.

Csak ossze olelkeztunk stb, de nem volt semmi kulonos.

Kelett volna kezdemenyezzek? vagy ez igy teljesen normalis nem szurtam el semmit?

20/F

a lany meg 18

2015. máj. 12. 12:35
 1/6 anonim ***** válasza:
ja.. semmi gáz, de ne várd a következő alkalmat :/
2015. máj. 12. 12:41
 2/6 anonim ***** válasza:

Szerintem kicsit meredek egyből együtt aludni, de jobb, hogy nem feküdtetek le azonnal.

Vagyis attól függ mit akarsz.

2015. máj. 12. 12:44
 3/6 anonim ***** válasza:

Nekem ez így szex nelkül is kemény lenne, ha csak nem kivételes helyzet (pl elment az utolsó buszom) Sztem jobb hogy nem törtent meg a dolog, azért ez így nagyon gyors lett volna...

N

2015. máj. 12. 13:10
 4/6 anonim ***** válasza:

mi együtt aludtunk az első randink után, de nem volt szex, csak csók. bár mi neten ismerkedtünk meg és előtte elég sokat beszéltünk online, de szerintem még így is jobb, hogy nem volt rögtön szex. nem kell mindent rögtön bedobni, szerintem így sokkal izgibb.

amúgy flatmate magyarul lakótárs... csak szólok, hogy nem kell ennyire angolkodni.

2015. máj. 12. 13:17
 5/6 A kérdező kommentje:
Hat, bulizas utan, egybol atis hivott:) es igazabol nagyon jol eldumaltunk, es elegge egymasba estunk. en nem csak egy gyors kalandot szeretnek.
2015. máj. 12. 13:18
 6/6 A kérdező kommentje:
jo mar 10 eve kint vagyok ujzealandon bocsi:)
2015. máj. 12. 13:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!