Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Intelligens, szép, igényes,...

Intelligens, szép, igényes, művelt, tudatos, egyedi leszbikus lányok! Merre vagytok? L/18

Figyelt kérdés

Kezdek elveszíteni minden reményt... Cáfoljatok meg, kérlek! :D

Olyan régóta vágyom már egy igazi, bensőséges kapcsolatra, ha hasonlóan komoly kapcsolatot keresel, igazak rád a fent leírtak, valamint 17-20 éves vagy, írj! :)

Lehet, hogy csak én jártam eddig balszerencsével, de eddig senki olyannal nem sikerült beszélgetnem, akit partnerként tudnék elképzelni.

Egyébként a lényeg, hogy nyitott, a világ iránt érdeklődő, egyedi kisugárzású legyél, aki elégedett magával és vannak céljai. Szeress moziba, színházba, kiállításokra járni, olvasott légy, és szívvel-lélekkel belevesd magadat egy kapcsolatba. Létezel itt és most? :)

2015. máj. 11. 21:28
1 2
 11/16 anonim válasza:
Beszélgessünk!;)
2015. máj. 12. 09:23
 12/16 anonim ***** válasza:
Nagyszerű, hogy van ilyen leszbikus lány a fiatalabb korosztályban is. :) Hozzám már túl fiatal vagy, 24 leszek, úgyhogy sok sikert. :)
2015. máj. 12. 09:51
 13/16 anonim ***** válasza:
Bár engem ilyen lánynak tartanak, a komoly kapcsolatban csalódtam, arra nem igazán vágyom, de szívesen beszélgetek.
2015. máj. 12. 13:32
 14/16 anonim válasza:

Az igazság, hogy én is ilyen embert keresek, mint amit leírtál. Ritka, de nem lehetetlen megtalálnod a hozzád illőt. De azt tudnod kell, hogy lehet, hogy találkozol egy olyan lánnyal, aki ennek mind megfelel, de ha nem passzoltok és egymás lelkét nem találjátok, nem érzitek, akkor nem lesz értelme az egésznek..

Egyébként passzolnak ezek a dolgok rám. Szívesen indítanék veled egy beszélgetéssel.

2015. máj. 12. 22:50
 15/16 anonim válasza:
Igy erzem magam , viszont a kor nem passzol. 15,vagyok
2015. máj. 13. 22:14
 16/16 anonim válasza:

Úgy érzem igazak rám a leírt dolgok :)

Ha gondolod írj.

18/L/L

2015. máj. 13. 22:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!