Szervusztok nincs kedvetek Leányzók, Hölgyecskék eljönni egy mozira vagy egy fincsi pizzára?
Figyelt kérdés
Mindent én állok. :)2015. máj. 11. 21:00
12/23 anonim válasza:
Nem, de ettől függetlenül rendelhetsz nekem egyet, ha akarsz:D Biztos van olyan hely, ahol online lehet fizetni :P
13/23 anonim válasza:
Utolsó az nem jó, mert rendel akkor nem dughat meg:D
14/23 A kérdező kommentje:
De ha gondolod feljösz hozzám, barinőidet sőt a nagymamát is hozhatod és olyan Lasagnet rottyantok hogy megáll az eszed. Jól főzök.
Egy igazi Úriember tudja hogy lehet a Hölgy kegyeit megszerezni. Én mindig nagy tételekben játszok és általában nálam van a Royal Flesh.
2015. máj. 11. 21:24
15/23 anonim válasza:
Flesh? mármint? király emberi hús?:D
Az flush te nagyon úriemberpizzárétmagamértteszekmindenkit:D
16/23 anonim válasza:
Jah és ne rottyangass mert büdös lesz:D
17/23 A kérdező kommentje:
Kérem szépen én nem akarok rosszat. Csak Egy Hölgy társasága hiányzik.
2015. máj. 11. 21:30
18/23 A kérdező kommentje:
Ha mégis egy Hölgy aki vágyik egy partnerre aki csak kedveskedni akár egy kis randevún és szeretne egy Úriembert megismerni, ne habozz írjál és garantálom életed megváltozik. Rettenetesen jó értelemben.
2015. máj. 11. 21:33
20/23 A kérdező kommentje:
Mélyen tisztelt válaszoló. Köszönöm tanácsát majd lassan megyek majd aludni. De ha ön Hölgy Kérem gondolja meg hogy eljön velem moziba. Nem kell aggódnia. Ha gondolja küldök igazolvány képet.Amennyiben ön Úr kérem ne legyen féltékeny hogy Nők ezreinek vagyok képes imponálni egyetlen kérdéssel. Fel a fejjel Mister. A maga ideje is elfog jönni.
2015. máj. 11. 21:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!