Téged bosszantanak az ismerkedős kérdések?
Figyelt kérdés
Engem éppen nem, mert én is csináltam, és tudom milyen amikor valaki párt keres reménytelenül..
De érdekelne a ti véleményetek is..esetleg koroddal és nemeddel kiegészítve :)
2015. máj. 11. 20:46
11/19 A kérdező kommentje:
Én is itt találtam barátnőt, szóval van esélyük nekik is :)
2015. máj. 11. 20:55
12/19 anonim válasza:
Nem, nem is szoktam, meg nem is fogok. Amúgy 22 éves budapesti pasi vagyok. Lányok, írjatok. Kérlek...
13/19 Interferencia válasza:
Na pl. az ilyeneken tudok röhögni: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__ismerkedes__684..
14/19 anonim válasza:
Nem azt mondtam, hogy nem találhatnak itt bnőt (én is ismerkedtem már itt, meg ismerek is itteni párokat), csak azt hogy nem ilyen gagyi ismerkedős kérdésekkel... legalábbis nem vszínű, és nem minőségit :)
15/19 anonim válasza:
Napi szinten 30x megkérdezik hogy ,,lehetek terhes'' Vagy ,,kicsi a péniszem'' azért elég unalmas mert simán rá is kereshetne...
16/19 anonim válasza:
Nem sőtt a világ legjobb ismerkedős helye a gyk ;) eddig nem tudom hány csajból az összeset itt ismertem meg :D
17/19 anonim válasza:
ui: konkrétan egynapos kalandot is hoztam már itt össze, olyan volt mintha prostihoz mentem volna, csak fizetni nem kellett érte :)
18/19 anonim válasza:
Egymás után 10-15 ilyen kérdés már kicsit bosszantó. Nem muszáj ám innen feleségül venni egy nőt. Nem is tudtam soha megérteni azokat, akik kiírják a "Valaki ismerkedni?" nívójú kérdéseiket...
19/19 anonim válasza:
Engem nem zavar, sőt szeretem őket. Jöhetne már egy olyan is, ami nekem szól... 41/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!