Van ezen az oldalon rendes férfi? Sosem ismerkedtem neten, szóval nem nagyon vagyok képben a netes ismerkedéssel kapcsolatban.25N
Figyelt kérdés
Csak annyi, hogy lusta, céltudatlan, hanyag pasik kíméljenek. Elég sokat dolgozom a munkahelyemen és otthon is, így nem szeretem a tesze-tosza pasikat, de szerintem ez rendjén is van. Nem várok el különleges dolgokat. Egy igazi férfi törekvő, szerintem.2015. máj. 11. 20:04
11/19 anonim válasza:
Na jó helyen kezded te is a netes ismerkedést,sok szerencsét!:)
12/19 anonim válasza:
Nem reménytelen az ügy, de mindig legyél résen. ;) Hajrá!
15/19 anonim válasza:
Aki akar, az engem úgyis megismer (de nagyon sokan nem akarnak, mert kapásból ítélkeznek, őket nem is sajnálom). Amúgy meg szerintem nem mindegy, hogy a törekvő alatt mit értesz, önmagáért tenni akaró vagy karrierista és törtető embert. Én speciel nem vagyok az utóbbi, és rengeteg hibám van. Mondjuk az is igaz, hogy itt is, meg az életben is a legtöbben úgyis a lehető legjobbat szeretik mondani magukról, szóval jó válogatást.
16/19 anonim válasza:
Magyarán, foglalja el magát amíg te otthon is dolgozol és ne legyen láb alatt.
17/19 Szergej55 válasza:
Ez a szöveg és valószínűleg a személyiséged nagyon egyben van. Ha ezen változtatni akarsz, írj! Üdv: Szergej, a darabolós gyilkos (én legalább határozott vagyok).
18/19 anonim válasza:
Veled egy első randi felérne egy állásinterjúval.
19/19 Remélő válasza:
Természetesen ezen az oldalon is vannak rendes férfiak.
1 ébként lustálkodni JÓ,attól még el lehet végezni minden lényeges dolgot,csak időbeosztás kérdése. Nem biztos, hogy az életben az a lényeges és fontos amiről te, úgy gondolod.
Céltudatosság? Törekvés? mindegyik jövőbe mutató
Az élet meglátod oly rövid, legalábbis gyorsan múlik, hogy talán érdemesebb lenne mindig a jelen örömeit megélni. Persze ha neked az ideál egy törekvő-törtető?, sok sikert hozzá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!