Lányok, bejönnek a határozatlan, félénk, visszahúzódó, halk szavú, csendes pasik?
Figyelt kérdés
2015. máj. 11. 18:11
11/20 anonim válasza:
Nem, mert én egy határozott, cseppet sem visszahúzódó, hangos lány vagyok és a hasonló kaliberű srácokat preferálom:D
12/20 anonim válasza:
9-essel valahogy egyet tudok erteni, ha vki csunya, es ugy csendes, akk szurke, antiszoc kiseger, ha meg szepfiukent, akk cuki jofiu kb. De kinek a pap, kinek a papne. En a tapasztalataim szerint ugy gondolom, a nagydumas fiuk tobb lanyt szereznek, a visszahuzodokkal ellentetben. Hiszen minel tobbet ismerkedik, annal nagyobb a lehetoseg, hogy megismer egy olyan lanyt, akivel lehet vmi a kesobbiekben. Mindenkinek muszaj azert egy kicsit a sarkara allni, hiszen a noknek felnottkent egy hatarozott ferfira van szuksege, akik iranyt adnak az eletukben.
13/20 A kérdező kommentje:
11. Pedig pont milyen jól kiegészítenénk egymást!!
2015. máj. 11. 18:34
14/20 anonim válasza:
Kétlem kérdező:D Találkoztam már nem egy egy csendes sráccal és baromira zavart, hogy két szót nem tudott kinyögni, ha meg nagy nehezen sikerült, akkor tőmondatokban válaszolt. Az ilyen fiúkhoz hozzájuk hasonló lányok passzolnak.
15/20 A kérdező kommentje:
Igazad lehet :)
2015. máj. 11. 18:45
17/20 anonim válasza:
Nekem csak a csendesek jönnek be, de sajnos nem igazán ismerek ilyet. :)
De fontos, hogy miután megismertük egymást, megnyíljon, mert attól még, hogy halk szavú, és nem szereti a nagy társaságot, képesnek kell lennie arra, hogy kettesben elbeszélgessen velem. Mert ha nem beszél, akkor mit csinál?
18/20 anonim válasza:
Nem akarok megbantani senkit,de nekem a felenk ,visszahuzodo,hatarozatlan fiuk nem jonnek be,mert pont a karakansag es karizmatikussag hianyzik ezekbol a sracokbol nekem. Szerintem egy fiubol akkor lesz ,ha megtanul karakan es hatarozott lenni!
27/no
U.i :a karakan es a taho viselkedes NEM szinonim fogalmak!
19/20 anonim válasza:
*akkor lesz ferfi,ha ... (bocsanat,egy fontos szo kimaradt.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!