Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Nők, hogyan lehet veletek...

Nők, hogyan lehet veletek egyáltalán kommunikálni, barátkozni? Nem feltétlenül ismerkedés, szimpla beszélgetés.

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Egyszerűen nem értem. Nekem ez magas. Hogyan lehetséges az, hogy a tanulatlan, egyszerű szókincsű, tahó, ámbár bulikba járós és csajokat hülyítő parasztoknak több és jobb minőségű barátnőjük akad, mint pl nekem?

Ne értsetek félre, nem vagyok egoista, de az utóbbi 3 évben összességében rengeteg órát, napot töltöttem azzal, hogy személyesen az ismerőseim közül vagy neten próbáltam valakit megismerni. Annak idején azt hittem naivan, hogy ha tanult leszek és sikeres vagyok szakmailag, akkor majd a csajozás is menni fog. Hát a nagy szart :)

Két diplomával és pénzügyi támogatókkal, akik a munkámat is segítenék, sehol nem tartok szociálisan. Amelyik nő értelmesnek, okosnak tűnik, le sem szarnak. Vissza nem írások sora, személyesen el sem köszönések sora fogad állandóan.

Indíthatok én úgy, hogy telerakom smiley-kkal az üzenetem, írhatok érdeklődve, kedvesen, bátorítóan, írhatok úgy, hogy "felforgatnám az életed, szivi ;)", írhatok ettől még durvábban, laza kapcsolatot kérve akár, bármi, semmi sem visz előrébb...Még ha a világ legudvariasabb embere is vagyok a beszélgetések során, az sem visz sehova. Ez a felháborodás és kiakadás is már csak azért van, mert 3-4 év alatt egyetlen 4 hónapos kapcsolatot tudtam összeszedni és azt is úgy, hogy a második fele már tönkre volt menve, hiába próbáltam rajta javítani.

Állítólag vannak nők, akik csak d*ni akarnak. Én még csak ilyet sem találtam ennyi év alatt. Szóval mit rontok el? hogyan kell veletek kommunikálni? Hogyan van az, hogy a fizikai munkások a tájszólásukkal is szót értenek veletek? Fordítógépet vesznek, vagy mi a frász?

Gyertek csak, oktassatok ki vagy oltsatok le, engem már nem érdekel, csak ne legyetek ilyen semlegesek...

2015. máj. 11. 01:21
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
38%
Tippre azt mondanám, hogy mérhetetlenül felszínes vagy, és egészen más mércét állítasz mások, mint magad elé. A leírásod alapján lenézel kb mindenkit, magadat meg piedesztálra emeled. Szerintem ez az oka.
2015. máj. 11. 04:35
 12/18 anonim ***** válasza:
82%

Beképzelt kis p@cs vagy.

Érdekes, hogy más udvarias, ambiciózus pasi talál magának barátnőt és nem Tesco pénztárost.

2015. máj. 11. 06:03
 13/18 anonim ***** válasza:
85%

Rögtön az jön le az irományodból hogy te is abban a fogalom zavarban szenvedsz hogy az intelligencia az iskolázottságtól függ. Van aki diploma ellenére is egy hülye gyerek.

Az is lehet hogy csúnya vagy csupán.

2015. máj. 11. 06:07
 14/18 anonim válasza:
Nekem is az jön le az irasodbol, hogy elég felszínes vagy! Amúgy meg én jártam olyan fiúval, akinek volt diplomája, de egy szöget nem tudott bele verni a falba, meg férfi dolgokhoz egyáltalán nem értett, ez miatt nem is tudtam rá férfiként tekinteni! Nem kell lenézni a szakmunkásokat, lehet, sőt biztos, hogy valamiben jobbak mint te :)
2015. máj. 11. 11:57
 15/18 A kérdező kommentje:

Nem, régen sem tudtam rendesen kommunikálni, régen sem mondanám, hogy annyira sok barátom lett volna (nem sok férfi és még kevesebb nő) és pont, hogy velem viselkedtek mások felszínesen. Meg lenézően inkább.

Én nem nézek le senkit, ezt a kérdésem leírásában is írtam...

2015. máj. 11. 12:20
 16/18 A kérdező kommentje:
Őszintén szólva valószínűleg én vagyok ilyen gyér szociálisan, csak épp fogalmam sincs, hogyan tanulhatnám meg már így 25 évesen, hogy hogy kell az emberekkel viselkedni, beszélgetni...
2015. máj. 11. 12:41
 17/18 anonim ***** válasza:

Arra gondolok, hogy egyszerűen ilyen személyiség vagy. Nekem pl. nehézséget okozott, nem értettem a játszmákat, felesleges körnek tartottam a barátkozásra vagy ismerkedésre fordított időt is, ahelyett, hogy a lényegre térnénk. Ugyanígy a hazugságokat, a csúsztatásokat stb. emiatt nem is voltam túlzottan népszerű.

Egyébként ha férfi barátaid vannak, beszélj úgy a nőkkel, ahogy velük beszélsz. Nem valami földönkívüli lények, mi is emberek vagyunk :)

2015. máj. 11. 17:59
 18/18 anonim ***** válasza:
"több és jobb minőségű" így emberről nem beszélünk, lehet ez a baj
2015. máj. 11. 19:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!