Mit tudnék tenni az ellen hogy ne legyek ennyire anti-szoc?
Figyelt kérdés
Nem nagyon beszélek az emberekkel, régen, gyerek koromban állandóan kinevettek, megvertek, leköptek a suli cigányai, ha csak megszólaltam, ez komoly sebet hagyott bennem. Ezért gondolom emiatt is lehet hogy nem tudok mint mondani a másik embernek, nem az ha csak 1-2 emberes társaságban vagyok akkor oké. De mikor már egy buliban oda kéne menni valalkihez beszélgetni akkor bajban vagyok hogy mi olyant mondjak ami érdekes lehet és hogy nem nevetnének ki miatta. Valami ötlet ehhez? Hogy kezdjek hozzá?
Probléma erősödik hogy ez a barátnőmet is kezdi egyre jobban zavarni.
Nem lennék nagyon antiszoc, csak félek és tapasztalatlan is vagyok a társalgások terén.
18/f
2015. máj. 10. 15:05
1/3 anonim válasza:
Szerintem az indexet lessed, kövesd a híreket, tájékozódj, mellé olvass könyveket, gondolkodj. Egy értelmes társaságban így bármihez hozzá tudsz majd szólni,s nem lesz probléma elindítani egy beszélgetést. Ha így se megy, marad az időjárás vagy egy szar vicc.
2/3 anonim válasza:
Nem az számít mekkorát ütsz, hanem hogy mennyi ütést állsz ki mikor talpon kell maradni. Egyébként a megoldás az lehet, ha erősebb leszel, megnő az önbizalmad, valami küzdősport vagy kondi nem árt, mert lehet hogy komplexusos is vagy.
3/3 anonim válasza:
Ezt teszi az emberekkel az integráció gratulálok az államnak és a rendszernek, hogy megengedi, hogy ilyen lehessen. Aki nem elég erős azt egy életre padlóra küldheti egy ilyen dolog lelkileg, és senki nem tesz semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!