Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Csajok van itt valaki 100kg...

Csajok van itt valaki 100kg felett?

Figyelt kérdés

Rengetegszer olvasom hogy vannak,ismerkednének stb

Baràtkozunk?

Legyetek bàtrak,a dundi pocikért élek halok.

2015. máj. 10. 13:38
 1/5 anonim válasza:
Én bátor vagyok: egy 100 kiló feletti nőnek nem dundi a pocija, hanem olyan, mint a túlkelt kalács tészta...
2015. máj. 10. 13:44
 2/5 anonim ***** válasza:
Hogy lehet erre izgulni? Én hányok a dagadt nőktől, sokan mégis azt hiszik h vmi csodanők aztán nézzenek magukra. Semmiböl nemáll 80kg alatt tartani a súlyt kis sportolással meg egy kevés odafigyeléssel.
2015. máj. 10. 14:06
 3/5 A kérdező kommentje:
Nem tudom miért van ez én átlagos alkatú lány vagyok,sportolok is..de ez jön be..érted..ízlések és pofonok.
2015. máj. 10. 14:31
 4/5 anonim ***** válasza:
95 már nem is jó?:DÉn annyi vagyok, első kettőnek meg üzenem nem vagyok elszállva magamtól,de egy hímnemű kedvéért sem fogok napi 13 óra meló után sportolni.Este eszek akkor van időm,ha nem tetszik nem kell rámnézni.
2015. máj. 10. 14:31
 5/5 A kérdező kommentje:
De,az is tökéletes.
2015. máj. 10. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!