Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Valaki más is küzd hasonló...

Valaki más is küzd hasonló problémával?

Figyelt kérdés

Sziasztok. 23/F vagyok és az a helyzet,hogy egy igen fura dologgal fordulok hozzátok. előre leszögezném,hogy egy értelmes,józan ember vagyok. A helyzet az,hogy nálam ha ismerkedésre kerül a sor,akkor mindig azt nézem meg,hogy a kedves hölgyeménynek milyen színű a szeme. Ha meglátom,hogy barna szeme van,akkor számomra nem aktuális tovább a dolog az ismerkedés terén. Nem vagyok h*lye,de nekem nagyon ellenszenves a barna szem,szinte frusztrál. nincs benne semmi különleges,amivel meg tudna fogni. Túlságosan hétköznapi......

Más is van,aki hasonló helyzetben van?

2015. máj. 9. 23:00
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Én az ég világon semmit nem írtam a külsőről, ha már a szavak kiforgatásáról van szó, abban te jeleskedsz. Én nemes egyszerűséggel a hülyeségeden röhögök, ha valaki ilyennel állna elő nekem élőben, szerintem durván a pofájába röhögnék és ott hagynám.
2015. máj. 10. 16:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!