Husibb, technikai beállítottságú srácok, ismerkedni?
Figyelt kérdés
Husibb alatt nem 180 kilót értek, ilyen testalkat amúgy az ideálom: [link]
És mivel én technika mániás vagyok, plusz gamer, érdekelne egy ilyen beállítottságú srác. :)
25 felett.
25/N
2015. máj. 9. 22:23
31/58 A kérdező kommentje:
Mindenféle műszaki dolog érdekel, mivel anyámat meg a húgomat nem érdekli, apám mindig velem beszélte meg ezeket a dolgokat, mert én mutattam rá érdeklődést... Lehet, emiatt is lettem ilyen technika-orientált. :D
De legfőképp a számítástechnikai dolgok érdekelnek, illetve telefonok, tabletek, stb stb : P
2015. máj. 9. 23:09
34/58 A kérdező kommentje:
Inkább átlagos vagyok, mint lányos, de tudok cuki is lenni. :P
2015. máj. 9. 23:11
35/58 anonim válasza:
ok, akkor mostanra kaptál 324353db üzenetet :P
36/58 A kérdező kommentje:
Amúgy igen, általában csak néznek az emberek nagyokat, amikor elkezdek ilyesmiről beszélni... pl mikor legutóbb a munkatársamat kérdeztem arról, hogy volt-e már dolga MAC-el, vagy csak Win-ekkel... :,D Pedig csak egy egyszerű véleményt szerettem volna kérni a kezelhetőséggel kapcsolatban... *sóhaj*
2015. máj. 9. 23:13
37/58 A kérdező kommentje:
Egy db privátot nem kaptam amúgy... :/ Na mindegy, egy próbát megért... :)
2015. máj. 9. 23:13
38/58 anonim válasza:
félnek hogy férfi vagy ami érthető
39/58 anonim válasza:
ilyen szar anomin oldalon bárki lehet bármilyen nemű
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!