Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiúk, lányok, van valakinek...

Fiúk, lányok, van valakinek kedve ismerkedni egy ilyen lánnyal?

Figyelt kérdés
Én egy művészet kedvelő,vers-könyv író, folyamatosan rajzoló 16 éves lány vagyok. :) Testalkatom átlagos,barna a hajam-szemem. Gondolatban kínozni szoktam néhány embert,kedvelem az intelligens embereket,viszont túlságosan visszahúzódó vagyok. Emellett látom a szellemeket is,legfőként éjszakánként. Néha a hangjukat is hallom,viszont nem tudok velük beszélni. Látom a jövőt egy bizonyos fokig,néha tudom mi fog történni velem,vagy mással,általában ezt megálmodom,de néha csak egy megérzés kell hozzá. Bár a lányokhoz vonzódom teljes mértékben,a fiúk véleményére azért kíváncsi vagyok! És,hogy teljes legyen a kép,imádom az emberi húst,bőrt,vért és régi vágyam,hogy ehessek ilyet akár sütve,akár nyersen. És nem,a horror filmeket nem szeretem,néha félek a sötétben és nagyon érzékeny a lelki világom,érzelmeim telesek,könnyen leszek depressziós is! Akit érdekelne egy ilyen lány,vagy van véleménye,az nyugodtan írjon! :D

2015. máj. 9. 17:32
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Szerintem te kicsit bolond vagy.
2015. máj. 9. 18:33
 22/25 anonim válasza:

Szerintem tök cuki, hogy ilyen vagy :). A önjellemzésedet elnézve egy édi és kedves csaj lehetsz. Írj ha van kedved.

16/L

2015. máj. 10. 11:03
 23/25 anonim válasza:
Érdekes vagy. Én inkább könyv író vagyok. Bár hetero vagyok, de barátkozni, meg beszélgetni szívesen beszélek. (16/l)
2015. máj. 10. 11:22
 24/25 anonim ***** válasza:
Spermát nem ennél? Azt adok szívesen
2015. máj. 11. 15:57
 25/25 A kérdező kommentje:
Inkább vidd az undorító testnedveidet egy sperma bankba,ott értékelik is,nálam a te undorító váladékod nem ér többet a szemétnél,az ocsmány gyomorforgató hulladéknál!
2015. máj. 11. 16:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!