Lányok! Miért vagytok oda a külföldiekért? (főleg Balatonon pl. )
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Akárhányszor hallom, de főleg Siófokon tapasztaltam, hogy az összes magyar lány a külföldi (elsősorban német) srácokkal voltak..jó nyilván elvoltak a magyarokkal is, de egy külföldit sem láttam úgy hogy nem lett(ek) volna körülöttük a magyar lányok...MIÉRT?
2015. máj. 9. 16:00
2/7 anonim válasza:
Nemet, penz, gondolom inkabb csinos baby dollokat lattal a kornyekukon a normalisak a fa alatt olvasnak!
:)
18/L
3/7 anonim válasza:
Mindkettőtök válasza helyes. Kettesnek jár a taps. ;)
4/7 anonim válasza:
Nekem tetszenek a német fiúk, azért. :D
Van itt német, aki rámírna most? :D
16/L
5/7 A kérdező kommentje:
najó...de azért ennyire számít a pénz??
2015. máj. 9. 16:05
6/7 anonim válasza:
#4-es vagyok. Nem hiszem hogy csak a pénz miatt vannak velük. Nekem személy szerint nagyon tetszik a német nyelv és a fiúk is onnan. :D
7/7 anonim válasza:
Én az ázsia fiúkat kedvelem, mert tetszik a szeműk, de ennyi :))
A németekröl nem nyilatkozok. Fel se fogom mit magyaráznak annyira hadarnak, pedig németet tanulok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!