Rocker, animés csajok vélemény?
Vagy manapság mindenkinek az agyonszolizott, arimexes diszkótöltelék, tömeggyártású hölgyekre fáj a foga, aki egy sörért leápol?
Ez lenne az igazánkomolyharcikérdésem kéremszépen.
Szívesen beszélgetnék hasonló érdeklődésű körű férfiúkkal:D
Felereértés ne essék nem ítélem el a más stílusú embereket. Ez egyéni szubjekív vélemény róluk. Csupán ez a tapasznyalatom.
Nektek mi?
Hát... engem se vonzanak az ilyen csajok, de valahol érthető hogy miért "diszkotöltelékek" ^^ Mindenkinek az a célja hogy jól érezze magát a bőrében, de mindenki másképp jut tapasztalatokhoz (a valóság relatív). És attól hogy ők így akarnak majd vissza emlékezni a fiatalkorukra, még - és ezért - egyéniségek maradnak. :)
Nekem ez a véleményem nem csak a csajokról. 21/f
Igenytelenek,infantilisak,budosek.
Foleg ezzel a japan szarsaggal terhelik magukat az vicc.Nőj mar ki ebbol a korbol.
Miert kell savazni,mas lanyokat akiknek van elete,elmennek szorakozni,ismerkednek.Hihetelem,eloszor nezz mar magadba.Gondolom nem vagy elegedett a kinezeteddel ezert menekulsz ebbe a rocker "kenyszervilagba" probalsz,kulonc lenni es mas csajokat fikazol,es sirankozol hogy nincsen egy normalis pasid.
Gratula utolsó. Ezt hívják általánosításnak, tudod. Komolyan, ráaggasztasz néhány tulajdonságot egy egész közösségre? Tényleg elhiszed, hogy minden egyes animés a világon (ami, megjegyzem, nem kevés), büdös, igénytelen és antiszociális? Komolyan szánom szegény hülye fejedet.
Inkább neked kéne felnőnöd.
Puszi, egy nem antiszociális, szórakozni eljáró, sok baráttal rendelkező animés lány.
Na kivancsi lennek ra kinek van tobb baratja,ki erzi jobban magat a borebe.
Lol kiscsaj nyugodj le,azert mert nincs eleted nem kell felkapni a vizet,te gyermek.Maradj az animeknel,az valo neked.
A 12es azzal versenyez, kinek van több barija
Eszem megáll
Naa azert ne tulozzunk..az "eszed".
Amugy nem versenyzes keppen irtam.
Eleve teged ki kerdezett te kis satnya?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!