Lányok, fiúk beszélgetni, ismerkedni? 16/L biszex
Figyelt kérdés
15-17 évesek, kérlek írjatok privátot :)2015. máj. 9. 10:05
2/8 anonim válasza:
Nem írtam privátban, mert 22 éves vagyok. De szívesen megismernélek. :) Érdekes lány lehetsz már csak abból is kiindulva, hogy érdeklődést mutatsz minkét nem iránt. Ezenkívül a kulcsszavaid között is találtam számomra érdekest. Aki a rock zenét szereti rossz ember nem lehet. Nah meg a macskákat. :D Ha gondolod írj rám, szívesen beszélgetnék.
22/F Fejér
3/8 anonim válasza:
Én is szeretem a macskákat, de én is kicsúsztam a korhatárból, 25 leszek. De ha gondolod, írj nyugodtan, szívesen barátkoznék, beszélgetnék, többet viszont nem szeretnék.
5/8 A kérdező kommentje:
Kedves Uraim!
Köszönöm nagylelküségüket, de nem vagyok kíváncsi a nemiszerveikre, sem képen, sem élőben...sajnálom. Ez ugyanígy vonatkozik a hölgyekre :)
Tisztelettel kérem, a jövőben igazodjanak ehez, köszönöm :)
2015. máj. 9. 11:50
6/8 A kérdező kommentje:
Urak, akik kicsúsztak a korhatárból!
Elnézésüket kérem, de nem fogok írni önöknek, ugyanis jó okom volt felállítani a határokat :)
Azért köszönöm felajánlásuk, és hogy nem zaklattak :)
2015. máj. 9. 11:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!