A fiúnak tetszhetek? (több lent)
Figyelt kérdés
Egy hónapja nagyon sokat beszélgetünk. Ez előtt a barátnőmmel járt és vége lett. Régebbről ismerjük egymást, de csak most kezdődött el ez az egész. Provokálja kicsit előttem magát (jó értelemben) pár szerelmes smiley is volt az utóbbi időben, de olyankor csak idézem ''már írni sem tudok ;) '' Párszor mondtam, hogy nem zavarok és azt kaptam vissza h én igen is lényeges vagyok a számára és csak írjak neki nyugodtan.. Tetszhetek neki?2015. máj. 8. 13:19
1/7 anonim válasza:
Íratlan szabály :"A Barátnőnk/barátunk exe tabu" ! 19/L
2/7 A kérdező kommentje:
azóta a barátnőmmel már nem vagyunk annyira jóban.
2015. máj. 8. 13:24
3/7 anonim válasza:
szerintem őtetszik neked inkább, gondolom ilyen homokos langyi szőrtelen nagy hajú páwa swag yoló vagy magas kigyúrt néger kinézete van XD
4/7 anonim válasza:
3. Vegyél levegőt ,mielőtt megfulladsz!
:D
6/7 anonim válasza:
Én nem küldök neki:D inkàbb a kérdezőnek :** :D
7/7 anonim válasza:
A szerelmes smiley-t küld, önmagában semmit sem jelent.(bár sokkal jobb, mint egy ballisztikus rakétát küldene) De csatlakozom az előzőhöz: A barát/márkevésbévagyunkjóbabarát exe tabu. Ezen kívül, ha bejössz neki, akkor azt kellően tudatni fogja veled, de a fellelhető infók alapján én nem tartom valószínűnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!