Mi ez a kapcsolat mánia az ismerkedésnél?
Figyelt kérdés
Miért az a nők második kérdése már gyakran az első randin, hogy hány kapcsolatom volt eddig meg mennyi ideig tartottak?
Most régi kapcsolataimmal akar törődni, vagy esetleg egy újat kezdeni velem, és azt építeni?!
2015. máj. 8. 11:05
1/9 anonim válasza:
Mert ez is egy érdekes kérdés, ha már össze akarok valakivel jönni akkor érdekel az előélete is.
2/9 anonim válasza:
Mert sok mindent le lehet szűrni belőle. Mert lehet volt 3 kapcsolatod például ami sokáig tartott, de lehet hogy volt 10 is de egy sem tartott egy hónapnál tovább.
3/9 anonim válasza:
Hát én arra gondolnék, hogy mennyire vagy csapongó, v ilyesmi, hogy te mennyire gondoltad komolyan az előző kapcsolatokat, mennyire tervezted hosszú távra, vagy mások mennyire tűrtek meg téged, vagy mennyire volt erős az érzelmi kötelék közöttetek. Amúgy szerintem csak kíváncsiságból is lehet kérdezni, mert van, akinek nem oszt nem szoroz, nem következik feltétlenül, hogy milyen időtávra számítson. Ja meg ez a szűzes kérdés, ezt mindig kérdezik itten, hogy tudják esetleg, hogy mennyire tapasztalt, meg nem árulták el a másiknak előre, de mondjuk ez szerintem tökre mindegy, számomra az lenne.
4/9 anonim válasza:
*ja meg milyen hamar tetted túl magad rajta, meg ilyenekre gondolnék még
5/9 anonim válasza:
Érett nő nem ezzel kezdi az ismerkedést,nem vájkál a múltban.Szépen lassan kiderülnek infókból is ezek.Általában csak annyit szoktam kérdezni,hogy mióta van egyedül,vagy miért nincs jelen pillanatban kapcsolata.A lehető legbutább dolog így kezdeni az ismerkedést,neked van igazad.
6/9 A kérdező kommentje:
Most akkor az feltétel egy pasinak, hogy legyen régi kapcsolata?
Mármint ha még egy sem volt, az már kizáró oknak minősül akkor?
2015. máj. 8. 11:27
7/9 anonim válasza:
Nyilván nem kizáró ok, de sokszor nem véletlenül van egyedül egy nő/pasi.
8/9 anonim válasza:
Én is mindig rákérdezek. Nyilván érdekel, mennyire vagy alkalmas kapcsolatra, a legutóbbi mikor ért véget, ilyesmit. Nem egyszer futottam olyanba, akik még nem voltak túl az exen és vigasztalódni akartak csak. Az ilyet jobb tudni időben.
9/9 anonim válasza:
Egy férfi tízszer annyit, egy nő tizedannyit vall be, mint amennyi a valóságos adat. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!