Szerintetek ciki ha egy 13 éves lány még nem csókolozott? A többi barátnő már igen!! Ez gáz?
Figyelt kérdés
Csak normális kommenteket !2015. máj. 7. 16:50
11/21 anonim válasza:
Ha a 13 éves korosztálybeli fiúkat is teljesen kitudtok elégíteni akkor nem ciki.
12/21 anonim válasza:
Az elsõ csók egy különleges alkalom,várd meg azt a különleges személyt aki megadja:)
13/21 A kérdező kommentje:
köszi igazatok van várok majd eljön az ideje
2015. máj. 7. 17:35
14/21 anonim válasza:
Nem ciki, csak ne híreszteld, mert ketrecben fognak mutogatni, mint valami különleges példányát az emberi nemnek.
15/21 anonim válasza:
Elōre bocsájtom nem bunkóságból írom, de nekem 13 évesen eszembe sem jutott h csókoloznom kellene bárkivel is.úgy h egyáltalán nem gáz inkább az lenne a gáz ha csókoloztál volna már.21/L
16/21 anonim válasza:
15 éves vagyok és még nem csókolóztam senkivel :D nem nem gáz
17/21 anonim válasza:
Mondd azt te is. :-)
Én 26 voltam (igaz, nem lány), de azt nem kell megvárnod. :-)
18/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok biztato vâlaszt ugy érzem rà érek még :D
2015. máj. 7. 19:07
19/21 anonim válasza:
szerintem egyaltalan nem gaz. sot, inkabb ne legyen senkid, minthogy valaki kihasznaljon. szerintem egy olyannal allj le eloszor aki irant megdobban egy picit a szived.
es ne felj, mert egyszer a te szoke herceged is megjelenik.
en 21 vagyok, volta mar pasim, de az igazit meg en sem talaltam meg. neha en is szomorkodok miatta.
20/21 anonim válasza:
Egyántalán nem ,nekem 18 éves koromban volt az első.
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!