Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Kinek mi a jelenlegi gondja...

Kinek mi a jelenlegi gondja párkapcsolati téren?

Figyelt kérdés

Mindenbe avassatok befele....:)

Kort és nemet indexelj oda!

2015. máj. 6. 22:30
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Messze lakunk ezért nem lehetünk együtt :(

18/L

2015. máj. 6. 22:37
 12/17 anonim ***** válasza:
Az hogy nincs és ha így folytatódik nem is lesz
2015. máj. 6. 22:37
 13/17 anonim ***** válasza:
86%

A posvány fertőben egyszerűen nincs olyan nő, aki az igényeimhez passzolna. Borzalmas a felhozatal. Külsőre általában minden rendben szokott lenni, viszont vagy egy agyatlan buta szarba, vagy egy tahó tuskóba, vagy egy kényeskedő macskanőbe, vagy egy elszállt egójúba, vagy egy elérhetetlen alakba örök szerelmes menthetetlen idiótába botlok.

Hiába barangolok a piacon a jobbnál jobb zöldségeket, gyümölcsöket nézegetve, belülről mind értéktelen, rohad, penészedik.

2015. máj. 6. 22:41
 14/17 anonim válasza:
Az hogy nincs :D 17/f
2015. máj. 6. 22:41
 15/17 anonim ***** válasza:

# 13

Szerintem neked érdemes lenne arról olvasgatnod kicsit komolyabban, hogy hogyan működik a vonzás törvénye. (És nem poénnak szántam, mielőtt félreértenéd.)

2015. máj. 7. 00:35
 16/17 anonim ***** válasza:
Másfél éve együtt vagyok a párommal. De még a mai napig is az exembe vagyok szerelmes.Míg Ő 1 hónapja jött ki érzelmileg belőlem,pont amikor ujra akartuk kezdeni,és most még rosszabb. A közeledésemet erőszakosságnak veszi,ha keresem leugat. Ennyi.
2015. máj. 7. 02:04
 17/17 anonim ***** válasza:
Az, hogy csak egy kapcsolatom van, de jól jönne még egy pár kapcsolat...:-)
2015. máj. 7. 02:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!