Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mi lehet az az "ultimate"...

Mi lehet az az "ultimate" külső és belső ami "tökéletes" és amit elvárn (ná) ak a csajszik?

Figyelt kérdés

Mi lehet az a tökéletes ultimate test és belső amit elvárnak? Amivel nem lehet veszíteni a "tied a világ" ilyen téren, nem kell aggódni, sőt el sem hagynak szívesen, mert ez a legjobb és ennél csak rosszabb lehet?

Ha ezt az ember eléri onnantól kezdve olyan mintha beütötte volna az ismerkedésben az IDDQD-t és onnantól automatikusan nyer?

2015. máj. 6. 22:25
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

#3: ez a fő szempont, hogy magadnak megtudj felelni..ha magadnak nem tudod hogy felelj meg, akkor azt más se fogja tudni megválaszolni

Ha tudod, hogy mi a hibád, akkor tudsz rajta változtatni. Ha saját elképzelésed szerint nincs hibád, akkor az meg azt jelenti, hogy elfogadtad magadat.

Nem tudsz mássá válni, mint ami vagy.

2015. máj. 6. 23:21
 12/13 anonim ***** válasza:

2-es.

A mondatod utolsó részét bármikor megcáfolom szívesen.Ezt:"minden pasi tökéletes valakinek."

Élő ellenpélda vagyok rá,hiába vagyok belsőre bármilyen jó,mivel nem születtem helyesnek,ezért a nők még csak szóba sem állnak velem...Így pedig még csak közel kerülni sem tudok hozzájuk...

És ez már én úgy látom,így is marad örökre sajnos...

Én sem így akartam,de bele kell törődnöm :/

23/F

2015. máj. 7. 00:03
 13/13 anonim ***** válasza:

#12: ilyen negatív hozzáállással ne is csodálkozz..olyan a környezeted, ahogy te állsz hozzá

Ha negatív vagy, a környezeted is az lesz hozzá..láttam én már ocsmány pasit jó nővel. Az, hogy te ilyen korán feladod, és nem vagy hajlandó tenni se ezért, az már nem a kinézeted hibája, hanem a saját magad tehetetlenségedé.

2015. máj. 7. 06:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!