Hogy kezdjem? Mit mondjak neki először?
Micsiboy nevű felhasználó kérdése:
Hogy épìtsem vele a kapcsolatom? Hogy kezdjem?
Szóval
Van egy nagyon szép és helyes lány, akivel egy mobilos játékban találkoztam. Megkerestem Facebookon, nèzegettem az adatlapját és egyből megtetszett. Be is jelöltem ès 3mp mùlva vissza is igazolt. Aznap egész nap azon gondolkoztam, mit ìrjak neki, hisz nem is ismerem! Másnap ìrtam neki, hogy van e kedve egy kicsit játszani a mobilos játékkal és abban a 10 percben jól elbeszélgettünk a játékról és a zenéről.Aztán elköszöntem tőle és megköszöntem a játékot, visszaköszönt. Nagyon szeretném megszerezni, mert válogatós vagyok és ő számomra egy tökéletes lány, mind külsőre, mind belsőre, de nem tudom, hogy kezdeményezzek vele kapcsolatot, hogy kezdjek egy beszélgetést? Ha valahogy sikerülne elindìtani, akár ezt a beszélgetős kapcsolatot onnan már nem lenne baj
Honnan tudod, hogy belsőre tökéletes, hogyha 10 percet beszélgettetek csak?
Keresd minél többször, beszélgess vele mindenféléről, ha nem akar tőled semmit, úgyis szóvá fogja tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!