Leszbikus/biszexuális lányok, nők! Milyen az ideálotok?
Nyilvan ra gondoltal?
En is!
Jol fogalmazol te viszont...
Én a magasabb lányokat/szeretem mivel én is magas vagyok (172). Ne legyen túl kövér de azt se szeretem ha va rajta felesleg.
Illetve a legfontosabb, hogy ne cigizze
Azert igy ebed utan ezeket olvasni,eros gyomor kell hozza....
Kar volt betevednem!
Azt szeretem egy nőben, ha a kisugárzása kellemes, gyengéd, kedves. A magasabb, nőies lányok tetszenek egyébként, de oly sokat számít a belső.
19l
Nekem bejön ha kicsit fiúsabb, de nem pasiimitátor...tehát nem 3 centis haj meg pasi nadrág, csak nem ez a kifejezetten nőies, kicsit ilyen "lázadó" jellegű. Nekem is a világos szem sötét haj a gyengém, illetve a kb vállig érő haj.
A mellméret abszolút nem érdekel, de a kifejezetten vékonyak nekem nem igazán jönnek be.
Belsőre legyen higgadt, megbízható, intelligens, hűséges. A belsőből fakad a vonzó kisugárzás is, szóval azt idesorolnám, nagyon fontos.
3 éve van párom és pont ilyen :D
Ennek az agyatlannak meg azt üzenem, hogy ha elsétálna mellettem az utcán, akkor eszébe nem jutna hogy leszbi vagyok, a hülye sztereotípiái miatt.
A mai cuccom: magassarkú, kis szoknya, trikó. Ja és hajam hosszú, abszolút nőies vagyok, és nem én vagyok az egyetlen leszbikus aki csajos. Senki nem akar szép hetero lányokat győzködni, mert van elég szép leszbi is....:D
21/L/L
Aki jelenleg tetszik nem hasonlít túlzottan zekhez a nőkhöz de azért ő is nagyon szép csak sajnos nem rocker de ezen még hátha tudok változtatni. Legalább több lenne a közös témánk.
Neki barna hosszú haja, zöld szeme, nagy melle, formás feneke van. Alacsony, 162 cm. Félénk, csöndes egy nagyobb társaságban de kettesben vagy 3-4-en jobban elengedi magát. Vicces, megbízható és annyira édes, hogy az hihetetlen! :3 Olyan kis jó kislány akit ideje lenne kicsit megrontani. :P Imádom. *-* :)
[link] Álomnő.
Belsőre elég annyi, ha meg tud nevettetni, és intelligens. :D
Ideálom annyira nincs, nem vagyok túlságosan válogatós, de most nincs senkim. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!