Hogy lehetne megszólítani egy lányt tömegközlekedésen?
Egyszerűen semmi nem jut eszembe amit mondhatnék, de annyira gyönyörű lány és ma láttam másodszorra (bár most nem ültem a közelében). Nem tudom, hogy lehetne megszólítani egy lányt úgy, hogy ne legyen nyomulás. Egyáltalán lehet így ismerkedni? Amúgy fülhallgató volt a füleiben, így még nehezebb :/
Vagy ha leszáll menjek utána, kövessem és szólítsam meg úgy?

Hu, fulhallgato, igy nehezebb. Szerintem pl megerintheted 1-2-szer a vallat (ne tolakodoan), hogy figyeljen rad, es levegye a fulest. Ilyenkor pl kezdhetned ugy, hogy: 'Bocsi, hogy zavarlak...stb'
Az, hogy helyes az arcod, es a lanyok szoktak megszolitani, mar eleve jo kezdet. Ha meg egy kicsit izmosodsz is, megallithatatlan leszel. Hajra! :)

Ja, 9-es voltam (egyben a 21-es is).
Sotozatgyilkos duma...Na de ha nem kerdez tole semmit, akkor meg mit csinaljon?

Azert nem azt mondtam, hogy a mellet stb fogdossa, csak enyhen erintse meg a vallat. De ha ez durva a szamotokra, akkor probalok masik megoldast talalni.
Pl, a lany szemebe nezhetne es elkezdhetne beszelni hozza. Ilyenkor altalaban az emberek (en is) leveszik a fulhallgatot es megkerdezik, mit mondott nekik a masik. Igy mondjuk el lehetne kezdeni egy beszelgetest.
9-es

Konkrét leszólítás: egyértelműen jó külsőre írt dolog.
Valami spontán közös szituáció: már nem annyira külsőtől függő, lehet valami (nem túl mesterkéltnek tűnő) módon folytatni a beszélgetést, de ha látod, hogy kellemetlenül alakul, akkor inkább hagyd abba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!