Merrefelé bújtak el a komoly kapcsolatra vágyó, érzelmes fiúk? 17/L
Figyelt kérdés
Mert nagyon szívesen fognám a kis hátizsákomat, és elmennék megkeresni őket. :D De valószínű, hogy csak engem hagyott el a szerencsém, mert körülöttem mindenki tök szerelmes és tök boldog, és úúúgy lennék már én is az :D Az a helyzet, hogy nemrég sikerült lefogynom, ami szép és jó, de előtte csomó fiú ismerkedett velem, nagyrészt komoly szándékkal, most meg csak a "páva" meg "szveg" gyerekek néznek felém, akiktől a hideg is kiráz. És én nagyon szeretném megtalálni a társamat, nem kalandokra vágyom. Szóval... Térképet elfogadok! :D2015. máj. 6. 18:18
11/18 anonim válasza:
Senki nem mondta hogy érzelmes vagyok... De ugyebár kinek nem inge...
12/18 anonim válasza:
Azért írtad ki mert itt akarod megtalálni, vagy csak elmondod mi bánt? :O
13/18 anonim válasza:
Szia!
Szívesen találkoznék Veled a kis hátizsákos utadon, s ha megéhezel, megosztom az elemózsiám :)
Géza
14/18 anonim válasza:
Nyugat-Mo. fele gyere az m7-esen és találsz párat:D 17f ha gondolod írj leszek sokáig még
15/18 anonim válasza:
Jó érzés, és megnyugtató hogy vannak még ilyen lányok mint te.
16/18 anonim válasza:
Én például Németországban bújtam el :p
17/18 anonim válasza:
Hát... a leírásod nagyjából stimmel nálam :D és van is barátnőm :$
18/18 anonim válasza:
itt vagyok és nem bújtam el, csak senkit nem érdeklek ;)
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!