Amióta párkapcsolatban vagyok, miért szemeznek velem feltűnően a lányok? Semmiben nem vagyok jobb, mint azelőtt, amikor észre se vettek!
20 éves vagyok, három hónapja vagyok együtt a párommal, szeretjük egymást, kb. két éve ismerjük egymást, ugyanazokba a tanulmányi körökbe járunk, hasonló érdeklődési körökkel, szóval ez az ismeretségünk már úgy érett egy kapcsolatra:)
észrevettem, h amióta megvan a barátnőm, és együtt megyünk valahová, a korombeli lányok le nem veszik rólam a szemüket.. már már szinte zavarba jövök ahogy látom, h keresik a tekintetemet,
a barátnőm nem bombázó típus, olyan kis átlagos lány, nem sminkeli szét magát, nem jár több tíz E ft-os gúnyákban, nem menőzik, nem várja el tőlem, h 20 évesen kőgazdag legyek Audival meg vállalkozással. de nekem akkor is ő a legszebb teremtés
szóval nekem előtte sose volt barátnőm, de nem is néztek rám soha a lányok. most meg h szerelmes vagyok, kapós lettem a szemükben. előtte is mindig jókedvű, barátságos voltam, sose voltam depis vagy rosszkedvű vagy ilyesmi, ezért is zavar, mert semmit se változtam, csak lett egy barátnőm!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!