Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lesz esélyem ismerkedni,...

Lesz esélyem ismerkedni, barátkozni egyetemen, ha idősebb leszek?

Figyelt kérdés

Sajnos elrontottam az előző éveimet és ha idén felvesznek 2-3 évvel idősebb leszek a többieknél. Nem vagyok túl nyitott, inkább bizalmatlan és csendes. Próbáltam már változtatni rajta, de nem nagyon megy.

Félek, hogy ha beülök, mindenki más lesz, sokkal fiatalabb és egyetemi éveim alatt teljesen magányos leszek.

21/L

2015. máj. 5. 16:32
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

A barátnőimet még gimnáziumban ismertem meg, ott azért mások a körülmények és ők is hozzám hasonló viselkedésűek.

Bulizni jártam egy párszor, de mivel nem vagyok túl csinos, ezért nem érdekeltem senkit (meg ott beszélgetni sem lehet nagyon), úgyhogy ilyen helyekre már nem nagyon járok.

2015. máj. 5. 16:51
 12/16 anonim ***** válasza:
Úgy érzem ott a baj hogy a fiúkkal nem tudsz beszélgetni. Ezen kéne változtatni, próbálgatni, elsőre semmi se sikerül, törekedni kel és nem sajnálkozni :)
2015. máj. 5. 17:00
 13/16 anonim ***** válasza:

na ne viccelj már... én is 21 évesen kezdtem most szeptemberben. 5évfolyamos gimibe jártam, évvesztes is vagyok, és így jött össze..

van az évfolyamunkon egy 28 éves nő is, senki nem érzékelteti vele a korát, amúgyis fiatalos. sok barátja van:) szóval ne aggódj

2015. máj. 5. 20:49
 14/16 A kérdező kommentje:
remélem, igazatok van :( talán nem is a korom a baj, hanem az, hogy alapból csöndesebb és zárkózottabb vagyok, az egyetem meg már nem olyan, mint a gimnázium, hanem óriási és teljesen el lehet benne veszni
2015. máj. 6. 08:39
 15/16 anonim válasza:

24/L vagyok. A kezdő helyzet ugyanaz. Azzal a különbséggel, hogy mindehhez komoly betegség-sort is tegyél, illetve a tényt, hogy olyan szakra járok, ami iszonyat nehéz. A szociális kudarcok miatt inkább a tanulmányi eredményeimre koncentrálok. Van néhány ismerős, akivel el lehet beszélgetni, de nehezen oldódom fel. Szabadidő nincs vagy nagyon kevés. Párkapcsolatom sem volt még. Ellenben számíthatok külföldi továbbtanulásra... XD

Van valaki, aki érdeklődik? :D :)

2015. máj. 9. 21:37
 16/16 A kérdező kommentje:
15.:sajnos nekem még a jó tanulmányi eredmények sincsenek meg...nem véletlenül csúsztam ennyit :(
2015. máj. 10. 10:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!