Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mennyire normális, ha 1-2...

Mennyire normális, ha 1-2 hetente változtatom a "kiszemeltemet"? 15F

Figyelt kérdés

Most, ahogy felkerültem középsuliba, sokkal több lányt látok nap mint nap, mint általánosban, és gyakran érzem úgy, hogy "nem tudok választani".

Minden héten más tetszik.. Ez akkor még nem is baj, ha nem kezdeményezek, de volt olyan, hogy elhívtam egy csajt randira, elmentünk, jól is éreztük magunkat, de mikor másodjára hívtam el, kicsit reménykedtem, hogy nemet mondjon, mert akkor éppen más is megtetszett (végül nemet mondott, mert én nem jöttem be neki).

Volt, hogy facebookon kezdeményeztem, több dologból lehetett is volna valami, de mire odaértünk (1-2 hét), addigra meguntam a csajt, és találtam másikat...

Nagyon nyomi fiú vagyok, szóval csodaszámra megy, ha én megtetszem valakinek, általában odáig el sem jutunk, hogy véleményt alkothasson, mert megijedek és abbahagyom a dolgot..

Most is van egy csaj, aki tetszik, de már valahogy félek nála kezdeményezni, mert úgy vagyok vele, hogy ugyse lesz belőle semmi (vagy nem jövök be neki, vagy 2-3 nap múlva megunom)...

Igazából nem is a csajt, hanem magamat unom meg, hogy nem csinálok semmit vele... vagy nem.. nem tudom...

Vagy lehet nem is unom, hanem félek tőle..

Hogyan ragadjak le végre egy lánynál, akivel talán sikerülne is csinálnom valamit?

2015. máj. 5. 14:13
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!