Mit csináljak? Miért vagyok ilyen? Miért félek egy komoly kapcsolattól?
Ha a srác nem dobogtatja meg különösebben a szívedet, akkor csak azért ne legyél a csaja, hogy "szegény" ne érezze magát rosszul. Egyébként szerintem direkt játszik a naivitásodra, hogy Te érezd magad vacakul, amiért vergődni hagysz egy barátot.
Soha, de soha ne legyél szánalomból senkinek sem a csaja! Csak olyan srácnak adjál esélyt, akihez testileg, lelkileg nagyon vonzódsz-
Vele még akkor sem kellene összejönnöd, ha amúgy késznek éreznéd magad egy komolyabb kapcsolatra. Nincs rád különösebb hatással, csak barátként tekintesz rá, akkor meg minek?
15 évesen amúgy még valóban nehéz lenne összehozni egy igazán komoly kapcsolatot. Akármekkora a szerelem, egy kapcsolat nem tud igazán komoly lenni (szerintem!!!) addig, amíg a felek iskolába járnak, a szüleiknél laknak és csak néha találkoznak kettesben. Hosszú kapcsolat lehet, de komoly szerntem onnantól lesz, ha már együtt éltek és magatokról gondoskodtok. Az meg még odébb van. Úgy érzem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!