Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan ismerkedjek ilyen...

Hogyan ismerkedjek ilyen testmagassággal?

Figyelt kérdés

158cm magas, 20 éves férfi vagyok. Sose se volt még egy barátnőm se, sőt még randizni se jönnek el velem. A velem egy magas, vagy magasabb lányokhoz oda se megyek már, mert elküldenek a francba. A nálam alacsonyabb lányok, azért szoktak elküldni, mert ha felvesznek egy magassarkút, akkor már magasabbak nálam. Senkinek se kellek. Miből gondolják, hogy rossz ember vagyok, ha még egy esélyt se adnak?

Hogy ismerkedjek ilyen tulajdonságokkal?

2015. máj. 5. 11:45
 1/7 anonim válasza:
0%

Nem tudom, hogy mit sportolsz. Érdemes lenne olyat, ami kissé nyújt.

Pl: Kosárlabdázhatnál. Azzal néhány cm-t nyerhetnél.

2015. máj. 5. 11:51
 2/7 anonim ***** válasza:

Első a professzionális troll xD

Hidd el ez nem kizárólagosan a magasságod miatt van. Próbáld viccelődni vele és nem szenvedni rajta.

2015. máj. 5. 11:57
 3/7 anonim válasza:
Szerintem is viccelődj és legyél nagyon nyitott! És Sportolj valamit gyúrj egy kicsit és izmosodj. Ha esetleg stílust változtatsz és menő cuccokat hordasz akkor egy idő után már keresni fogják a társaságod :)
2015. máj. 5. 12:00
 4/7 A kérdező kommentje:
Konditerembe járok. Nem csak azért, hogy izmos legyek, hanem azért, mert jó hobbinak tartom.
2015. máj. 5. 12:11
 5/7 anonim ***** válasza:
Sajnos ez ellen nem tudsz mit tenni. Ugyanúgy, mint hogy a nagyon magas NŐK sem tudnak mit tenni a magasságuk ellenére. Sokan lány itt a gyakorin is írja, hogy nem lenne nekik probléma ha pár centivel magasabbak lennének. Én ismerek 1-2 olyan párt a környezetemben, akiknél a nő magasabb valamennyivel. Én személy szerint nem jönnék össze olyan férfival, aki alacsonyabb, nálam az valahogy nem fér bele a dologba.
2015. máj. 5. 12:54
 6/7 anonim ***** válasza:

A szüleid is alacsonyak? Vagy hogy sikerült ez?

185 alatti pasival nem is randizok és én 172 cm vagyok!

2015. máj. 7. 09:35
 7/7 anonim ***** válasza:

elsőnek: és ha megnőne a kérdező 160 centire, mi lenne?

szerintem a törpenövésűek között válogass, mert 150 centi feletti lány biztos nem megy el veled

2015. máj. 7. 09:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!