Szex nélkül képes normális/boldog/teljes értékű életet élni egy férfi?
Már másfél éve nem voltam nővel és nem is látok rá esélyt, hogy leszek, mert csak normális kapcsolatba szeretnék belemenni, ami meg nem akar összejönni. Aki hasonló cipőben jár, hogy vagytok ezzel és mennyi ideje nem voltatok mással?
22F
8-as, szánalmas vagy.
Attól még, hogy te nem bírod kontrollálni a farkad és egy hét a maximum amit kibírsz, vannak olyan emberek akik akkor szexelnek ha szerelmesek vagy ha úgy érzik van értelme.
Nyilván semmi értelme nem volt ide írnom mivel ilyenkor már csak a rosszmájú komplexusos pasik írnak be.
NEM azt mondtam, hogy éljen szex nélkül vagy maradjon is ez így, (nyilván egy idő után lépjen mert megőrülne így) hanem , hogy NEM DŐLT ÖSSZE A VILÁG ATTÓL, HOGY NEM SZEXELT MÁSFÉL ÉVIG , mert normális kapcsolatot keresett.
Attól még, hogy neked ez nem megy, nem kell másokat leszólni jó?:DD
Szia,
25éves leszek lassan kb. mióta a 6éves kapcsolatomnak vége szinte a második szüzességem élem, 3éve nincs se párom sem szex, hülye csitrikkel nem megyek el, átverni/kihasználni e miatt nem akarok senkit sem, viszont hosszú távú kapcsolatra egyszerűen nincsen szükségem, nem akarom lefutni a fölösleges köröket stb., és mind ezt épp azért mert tökéletesen megvagyok egyedül, hibátlan az életem jó a munkám sok a hobbim annyi, de annyi dolog van amit lehet élvezni az életben a puncin kívül, foglald le magad. Ha néha rám jön rá rántok és ennyi, soha nem szabad ezt görcsösen akarni mindig is úgy voltam vele, hogy vagy meg történik vagy nem :) !
Majd aki belnyul menden mehkasba, ne csodalkozzon, ha elkap valami vackot, amibol nem bir kihyogyulni. Csak azert, mert ugy viselkedik, mint egy 14 eves kamasz, akinek nincs onuralma.
Hidd el, rajtad kivul a vilagon meg mas is van, akinek nincs kapcsolata -'semmilyen. Es ok is tuleltek, elnek valahogyan, mert nem a szexrol szol a vilag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!