Valakinek van kedve ismerkedni? Sablon szövegek halmaza.
Figyelt kérdés
Szóval, nem kapcsolatot keresek vagy egy éjszakás kalandokat. Csak szerettem volna tisztázni.:D Az ismerőseim nem szeretik azokat a dolgokat amiket én, és már unom hogy alkalmazkodnom kell hozzájuk. Így arra jutottam, hogy itt keresek valakit, aki szereti az animéket, a rock/metál zenét, olvasni esetleg:D, és ha megunjuk egymást nem a kínos csend van, hanem azt tudjuk mondani, hogy jó volt de már elég.:D2015. máj. 4. 19:05
1/11 anonim válasza:
Én sajna csak a sablon szövegek halmozásához értek :/ Halmazról jut eszembe, holnap matek. BASSZUS
2/11 anonim válasza:
Csak az maradt ki hogy mi vagy és mióta vagy..
3/11 anonim válasza:
teljesen átlagos vagy mitn a többi futószalagon gyártott "termék" a korosztályodból...
4/11 anonim válasza:
2-es számú futószalagon gyártott termék jelen.
Ha akarsz, beszélgethetünk, mert ez a 3 dolog, amit leírtál, az közös bennünk.
5/11 anonim válasza:
Én bírom a metált egész nap megy:D
6/11 A kérdező kommentje:
Kizárólag beszélgetés szempontjából szerintem nem a kor és a nemem a legfontosabb tényező.
Kedves hármas, senkit nem érdekel a véleményed.
2015. máj. 4. 19:11
7/11 anonim válasza:
Én most George R. R. Martin Kardok Vihara című könyvét olvasom, most néztem meg a Kuroko no Basuke 3. évadának 14. részét és hallgattam meg a TFK-tól a Born This Wayt.
És te?
mellesleg lány vagyok, ha ez számít.
8/11 A kérdező kommentje:
Én most Baudelaire verseit olvastam, a Tokyo Ghoult fejeztem be nem rég, most az Uragirit kezdtem el nézni és AC/DC TNT számát hallgattam.
:D
2015. máj. 4. 19:22
9/11 anonim válasza:
Higgins Ölni kíméletesen könyvét olvasom, Tankcsapdát hallgatok (koncertfelvétel), animét nem bírom.
10/11 A kérdező kommentje:
Nyugtass meg, hogy a tcs régi számait..
2015. máj. 4. 19:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!