Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek miért mondta? És...

Hóbogyó kérdése:

Szerintetek miért mondta? És miért csinálta ezt? ( többi lent)

Figyelt kérdés
Megismertem egy srácot neten. Nagyon jókat beszélgettünk meg minden. Felvetette a találkozást.Nagyjából meg is beszéltük, hogy majd ha vége a sulinak. ( Ez volt május közepe felé) Aztán amikor én kérdeztem rá, hogy akkor esetleg mikor tudnánk, azt válaszolta, hogy nincs pénze meg amúgy sem tudunk miről beszélni. Pedig addig is napi szinten beszéltünk, és nem tűnt tartalmatlannak. ( Általában naponta több órát is) Aztán jóval később végül találkoztunk. Kicsit szokatlan volt élőben beszélni, de azért kellemes volt. Utána kérdezte, hogy mikor tudunk legközelebb találkozni, meg is beszéltük. Aztán egyik pillanatról a másikra már nem beszéltünk, és nem írt többet. Amikor nem tudtunk beszélni akkor általában írt egy üzit, hogy dolga van, majd x időpontban beszélünk. Aztán egyszer több napig nem jelentkezett és én szóvá tettem. Szerintem ezért rágott be. Ez már több hónapja volt, és engem még mindig bánt, hogy amíg én próbáltam továbbra is udvarias és korrekt maradni addig ő mindent a fejemhez vágott, hogy milyen naiv vagyok meg bunkózott. Most mit tegyek? Ő volt az első srác, akivel tök jól elbeszélgettem, és nem az ismertségi körömből volt. És ez most így rosszul esik. :/ 17/L

2015. máj. 3. 23:14
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Amúgy sajnálom hogy ez történt veled... Megérdemelsz egy normális Férfit :)
2015. máj. 3. 23:48
 12/12 A kérdező kommentje:
Én úgy gondolom, hogy ha valaki őszinte, akkor azért nem lehet haragudni. De ezek szerint más máshogy látja. :) Szerintem sokkal sértőbb, ha valaki azt hazudja, hogy kedvel. Az, hogy lány vagyok még nem jelenti, hogy azt várom el, hogy pátyolgassák a lelkem. Viszont azt elvárom, hogy ha valami baja van velem, azt normális ember módjára közölje. Legalábbis én így vagyok vele, ezek szerint a fiúk máshogy működnek :D
2015. máj. 4. 11:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!