Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miről beszélgessek a lánnyal?

Miről beszélgessek a lánnyal?

Figyelt kérdés
Már többször írtam neki Facebookon.Megkérdezem tőle,hogy mi van vele,mi volt az iskolába,mit csinált ma.Mindenre válaszol,de mindenre azt írja,hogy semmit se csinált,csak volt,nem történt semmi.De nem szokott visszakérdezni.Egyszer kérdezett vissza,de azt is olyanra,hogy nem tudtam rá mit írni.Mit írjak neki?

2015. máj. 3. 16:44
 1/5 anonim ***** válasza:
Én is ilyen vagyok az a baj ezert nem is csajozom.. Én is csak vagyok ezért mit tudnek meselni?...
2015. máj. 3. 16:45
 2/5 anonim válasza:
Kerdezd meg mit szeret csinalni, mi a kedvenc szine, bandaja. Ilyen sablonokat es mikor tobb mindent megtudsz rola, tobb kozos lesz bennetek, akkor tudni fogod:)
2015. máj. 3. 16:49
 3/5 aladar12 ***** válasza:
mondjuk ne facebookon "beszélgess" vele. egyébként a hidegfúzió, meg a húrelmélet mindig izgalmas téma.
2015. máj. 3. 16:53
 4/5 anonim válasza:
hagyd, ha nem beszél akkor nem érdekled , puszta jómodorból ír vissza , én is ilyen vagyok
2015. máj. 3. 16:54
 5/5 A kérdező kommentje:
De akkor miért mutogatja meg másoknak,hogy mit írtam neki?
2015. máj. 3. 17:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!