Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miert mosolyog ram mindig a...

Miert mosolyog ram mindig a buszsofor?

Figyelt kérdés
Van egy fiatal buszsofor, aki mindig olyan szepen mosolyog ram. pedig szerintem nem ismerjuk egymast. de mar regota csinalja ezt. sokan vannak mindig a buszon es en az utolsonal szallok fel es mar csak ott mellette marad mindig hely es igy mindig ott allok mellette. es felszallok a buszra es mindig elkezd mosolyogni ram. nem koszon csak mosolyog. en sem koszonok neki mert nem tudom hogy koszonjek meg nemtudom mit szolna hozza/mit gondolna ha ezek utan koszonnek neki. es egesz uton neha-neha odafordul es rammosolyog. mostmar en is (ha eszreveszem) visszamosolygok, mert kezdett gaz lenni h mosolyog en meg nezem es *pokerface* :D es kajak olyan huncut/kejenc mosolya van hogy jajjj...belepirulok :Ddd mitcsinaljak?
2015. máj. 3. 15:23
 1/8 anonim ***** válasza:
dugd meg
2015. máj. 3. 15:25
 2/8 anonim ***** válasza:
Azért, mert betolná neked
2015. máj. 3. 15:25
 3/8 A kérdező kommentje:
#1 ertelmesvagy:)
2015. máj. 3. 15:27
 4/8 anonim ***** válasza:
Van bkk-s sofőrsapkája?
2015. máj. 3. 15:29
 5/8 A kérdező kommentje:
Hat en nemtudom, de meg sosem lattam rajta semmifele sapkat :D
2015. máj. 3. 15:33
 6/8 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy 17?
2015. máj. 3. 15:37
 7/8 anonim ***** válasza:
Ide is azt tudom mondani csak, mint egy tegnapi kérdésre (lehet, hogy te írtad, lehet, hogy nem). Eddig kamion és busz közt filózgattam. De ezek szerint a buszvezetés lesz az én hivatásom... :D
2015. máj. 3. 15:49
 8/8 A kérdező kommentje:

nem mindegy h hany eves vagyok? 14-18kozott.eleg ennyi.a lenyeg h fiatalvagyok :D

Hat szerintem is legyel majd buszsofor!!! ;) Vaganysaaag!! :p

2015. máj. 3. 15:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!