Tényleg ennyire meg lehet bolondulni egy lány miatt?
Sziasztok.
Múlt hét pénteken egy lánnyal egy közös helyen voltunk. Nem együtt, mindketten a szüleinkkel. Nem is ismerjük egymást, legalábbis elvileg nem tudjuk egymás nevét, habár én mikor hazaértem, rögtön kinyomoztam őt facebook-on. Ezen a közös eseményen nagyon sokat néztem, kb. az egyik legszebb lány, akit láttam. Azóta face-n is sűrűn nézem, egyszerűen gyönyörű. Annyira megbolondított, hogy majdnem mindig ő jut most eszembe. Este is lefekszem, és már a közös jövőnkről álmodozom.
Még sosem voltam szerelmes eddig, legalábbis ilyet még soha nem éreztem, egyszer sem.
Így megbolondulhattam volna miatta? És ez el fog múlni idővel, ugye?
Csak mert a lánynál szerintem kb. esélyem nincs, nem azért mert olyan ronda vagyok, hanem egyszerűen le se merném szólítani, eléggé gátlásos, félénk vagyok...
17/F
Jelöld be és írj rá! :)
Egyébként ha semmit nem tudsz róla, még a nevét sem, hogy találtad meg facén? (csak érdekel!) :) Puszta véletlen? Mert akkor óriási szerencséd volt...ez egy jel! :)
Írj neki!
Lesz még egy ilyen közös esemény 2 hét múlva, amin ott leszünk mindketten. Hátha akkor történik valami, addig nem írok rá inkább.
Tudtam, hogy melyik faluban lakik. És mivel nem akármilyen lány, ezért biztos voltam benne, hogy van facebook-ja, illetve profilképe is, és kb. 10 perc keresgélés alatt meg is lett.
Egyébként face-n láttam, hogy egy suliba járunk, és azóta tényleg összefutottam vele többször is a suliban, eddig meg sose, vagy legalábbis nem vettem észre. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!